2777
2789
عنوان

معرفی کتاب

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 48 پست
دختری که گذشته ای نداشت  اسمش برام جالبه  یکمیشو برام توضیح میدی؟ البته همشو نه 😊

در مورد دختریذکه  سری مشکلات داره از شهر و خانواده و همه چیش دور  شده اما یه کسی دائم آزارش میده ...انقدر توی داستان دنبال این دختر میرید  تابفهمید کی آزارش میده و چرا  . من دوستش داشتم کسی که آزارش میده براش تبدیل به کابوس میشه

خدا دنیا تقدیر یا سرنوشت چیزی رو که لازم داری در بهترین فرصت در اختیارت میزاره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه با گوشی راحتید    فیدیبورونصب کنید  ازش کتاب بخرید الان همین دختری  که رهایش کردی رو زده ۵ تومن

خدا دنیا تقدیر یا سرنوشت چیزی رو که لازم داری در بهترین فرصت در اختیارت میزاره
درخواست داده بودم😑

درخواست چی؟  من چیزی ندیدم ببخشید😢

وطن پرندهِ پَر در خون.... وطن شِکُفتهِ گُل در خون.... وطن فَلات شَهید و  شب... وطن پا تا به سر خون... وطن تَرانه زِندانی... وطن قَصیدهِ ویرانی... بِخوان که دوباره بِخواند این عَشیره زندانی گُل سُرودِ شِکَستن را... بِگو که به خون بِسُرایَد این قَبیلهِ قُربانی حَرفِ آخرِ رفتن را...بِگو...بِگو که به خون میسرایم...با تَمامِ دِل و جاْنَم...حَرفِ آخر رَفتَن را....
نیم ساعت پیش درخواست دادم کارت دارم

اها دیدم. بلد نبودم😆بیا

وطن پرندهِ پَر در خون.... وطن شِکُفتهِ گُل در خون.... وطن فَلات شَهید و  شب... وطن پا تا به سر خون... وطن تَرانه زِندانی... وطن قَصیدهِ ویرانی... بِخوان که دوباره بِخواند این عَشیره زندانی گُل سُرودِ شِکَستن را... بِگو که به خون بِسُرایَد این قَبیلهِ قُربانی حَرفِ آخرِ رفتن را...بِگو...بِگو که به خون میسرایم...با تَمامِ دِل و جاْنَم...حَرفِ آخر رَفتَن را....
دقیقا دست گذاشتی روی اونی که شروعش نکردم ،جالبه دیدم تو کتابخونه ام هم نیست

😁😁اشکالی نداره عزیزم 

اسم کتاب جذابه برام 👌🏻

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
تو چ موضوعاتی میخوای؟اجتماعی؟عاشقانه؟سیاسی؟مذهبی؟راجع ب شهیدا و جنگ؟و ضمنا چرا از سایتهای کتابخوانی ...

رمان عاشقانه بیش‌تر جذبم میکنه 

نه من بوی کتاب دوست دارم ، اینکه بگیرم دستم ،صدای ورق زدنش دوست دارم 

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
زنان کوچک،بلندی های باد گیر

بلندی‌های بادگیر خوندم ، اما چون کتاب ادبیه ، ترجمه اش برام جالب نبود اما محتوای کتاب جذابه

در مورد دختریذکه  سری مشکلات داره از شهر و خانواده و همه چیش دور  شده اما یه کسی دائم آزار ...

ترسناکه 😦؟؟؟

اگه با گوشی راحتید    فیدیبورونصب کنید  ازش کتاب بخرید الان همین دختری  که رهایش ...

پیشنهاد خوبیه اما خود کتاب بیش‌تر دوست دارم 😍 

ساحل ارامش

در امتداد حسرت 

دالان بهشت

زمستان داغ

اتش دل

طواف و عشق

در چشم من طلوع کن

همخونه

اقای مغرور خانم لجباز

سوار بر بال سرنوشت

من رمان خیلی خوندم و میخونم از بین تمام رمانها اینا رو بیشتر دوست داشتم البته رمانهای دیگه هم بوده ولی الان اسمش خاطرم نیست

اولین رمان بر اساس واقعیته شاید سی صفحه اولش جالب نباشه ولی هرچقدر میره جلوتر قشنگ و جالب میشه

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘