2777
2789
عنوان

با مادرشوهرم بحثم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 48 پست

یه مدت مادرشوهرمو بفرستم پیشت تا ببینی تیکه اصلا یعنی چی ؟ اونوقت روزی هزار بار مادرشوهرتو میذاری رو سرت حلوا حلوا میکنی ! 

یعنی خدا شاهده جوری بهت تیکه میندازه که انگار یه بار محکم با یه پتک میزنن تو سرت بعد دو دور اتاق دور سرت میچرخه تازه  چند روز بعد میفهمی چه سخنان گهرباری بارت کردن ! هااااا 

فاالله خیر حافظا" و هو الرحم الراحمین

خیلبییییی بیش ازحد لوس ننری 

انگار فقط تو‌روزه گرفتی 

مردم دهن روزه چ چیزا ک نمیبینن نمیشنونن

بااین اخلاقت فقط شوهرتو بیچاره میکنی

درست کن خودتو

والا 

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اين موضوع ب تنهايي مهم نبوده

احتمالا جمع چند تا موضوع بوده ك ب اين اندازه ناراحتت كرده

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
اين موضوع ب تنهايي مهم نبوده احتمالا جمع چند تا موضوع بوده ك ب اين اندازه ناراحتت كرده

دقیقا

واسه اینکه نی نی تو شکمم سالم باشه دخمل باشه یه صلوات بفرستید😘😘😍