2777
2789
عنوان

خانومای کدبانو و آشپز گل گلای نی نی سایتی

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 47 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله قابل استفاده نیس دیگه

خسیس نیستم،نمکم قیمتش گرون نیست،اما نمیدونم چرا دلم واسه اون نمکا میسوزه،نمیشه واسه یکبار دیگه که مرغ نمکی خواستیم بپزیم ازش استفاده کنیم؟ 

خدایا شکرت   
عزیزم اینجا که فویل نذاشته

همون دیگه میگن نکته ش همینه 

بی فویل درست کنیم و اگه مرغ آب بندازه یا چرب باشه ک بعد حرارت کمی خیس بشه مرغ شور میشه هی باید بهش سر بزنید تا اب نندازه ولی با فویل این دردسرها رو نداره 

واسه همین اومدم بپرسم کدبانوهای اینجا چه جوری درست میکنن

دنیا جای قشنگی میشد اگر انسانیت تنها تفاوت آدم ها بود نه رنگ پوست و نژاد و دین و ثروت
خسیس نیستم،نمکم قیمتش گرون نیست،اما نمیدونم چرا دلم واسه اون نمکا میسوزه،نمیشه واسه یکبار دیگه که مر ...

فدات میدونم از نظر اسراف بودنس میگید 

ولی نمکها سفت میشه با حرارت متاسفانه ونمیشه استفاده کرد

ولی در کل چون روغن و کره نداره اصلا و رژیمی هست واسه بدن‌ضرر نداره 

دنیا جای قشنگی میشد اگر انسانیت تنها تفاوت آدم ها بود نه رنگ پوست و نژاد و دین و ثروت
همون دیگه میگن نکته ش همین بی فویل درست کنیم و اگه مرغ آب بندازه یا چرب باشه ک بعد حرارت کمی خیس بشه ...

اها الان متوجه شدم اما فک کنم اینجا بدون فویل بود تا اب بندازه و نمکاش با اب و چربیه مرغ به هم بچسبه در اخر هم فک کنم باید پوستش رو جدا کرد . اما اگر فویل بذاریم فک کنم طعم و مزه بدون فویل رو نگییره البته نظره منه نمیدونم شاید من اشتباه میکنم چون تجربشو ندارم

فدات میدونم از نظر اسراف بودنس میگید  ولی نمکها سفت میشه با حرارت متاسفانه ونمیشه استفاده کرد ...

حتما امتحانش میکنم.بنظرم ازش امتحان کردن را داره،گمونم اول مرغ را درسته تمیز کنیم بعد بخوابونیم تو آبلیمو و پیاز و زعفرون فلفل و پودرسیر و زنجبیل.بعد بپیچیمش به فویل بذاریم رو نمکا ،روشم باز نمک بریزیم،سیب زمینی هم اگه خواستیم بذاریم.در قابلمه را بذاریم و روشم چندتا تیکه ذغال بذاریم.45دقیقه طول می کشه تا آماده بشه.همین درسته؟

خدایا شکرت   
اها الان متوجه شدم اما فک کنم اینجا بدون فویل بود تا اب بندازه و نمکاش با اب و چربیه مرغ به هم بچسبه ...

دقیقا اخر سرمیگن‌پوست رو جدا کنید 

حالا مامان من میخواد شب اینجوری درست کنه:

از دیروز مرغ رو تو پوست لیموترش و زنجبیل و فلفل و پود پاپریکا و لیمو ترش و زعفرون و پیاز و سیر خوابونده 

بعد الان نمک بهش زد تا سفت نشه از دیروز نمیشد و میخوایم تو فویل بذاریم

چون قبلا بی فویل امتحان کردیم

حتما امتحانش میکنم.بنظرم ازش امتحان کردن را داره،گمونم اول مرغ را درسته تمیز کنیم بعد بخوابونیم تو آ ...

افرین همین فقط ما دیگه زغال نمیداریم فقط باید مرغ رو بچرخونی چون درسته س 

۱ ساعت یه طرفش باشه 

۱ ساعت طرف دیگه

بدون فویل رو نمک امتحان کردید؟

بله عزیزم کمی پوستش شور شد چون اب انداخته بود و ما بهش سر نزده بودیم  ولی خبلی مغر پخت و خوش طعم‌بود