2777
2789
عنوان

خانومای کدبانو و آشپز گل گلای نی نی سایتی

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 47 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با فویل بذار بعد روی مرغا به سمت ته قابلمه باشه تا حالت سرخ شده بگیره چه جمله بندی داشتما

ممنونم فدات 😍😍😍😍فهمیدم خانومی منظورت اینه استخونها ب سمت در قابلمه و گوشتش رو نمک ها باشه 

مرسیییی

دنیا جای قشنگی میشد اگر انسانیت تنها تفاوت آدم ها بود نه رنگ پوست و نژاد و دین و ثروت
من پوست مرغ رو نمی کنم اون طوری میزارم بعد قشنگ سرخ شد پوستش رو جدا میکنم

بعد گوشت مرغ سفید نیس ؟سرخ شدگیش میمونه فدات؟؟؟؟؟؟؟؟

دنیا جای قشنگی میشد اگر انسانیت تنها تفاوت آدم ها بود نه رنگ پوست و نژاد و دین و ثروت

من مرغو اینجوری درست میکنم که تیکه های مرغو میذارم توی ابلیمو  نمک وپیاز وفلفل قشنگ یه شب تاصب بمونه بعد درشون میارم ازتوی این مواد  بهشون روغن میمالم با فرچه بعد زعفرون بعد میزارم توفر بادمای 180دوساعت بمونه عالی میشه همه هم تعریف میکنن ازمزش

من بدون فویل درست میکردم سیب زمینی هم اون طوری درست میکردم طمعش محشر میشد

وای سیب زمینییییی دهنم اب افتاد😍😍😍😍

سیب زمینی رو با پوست بی فویل؟؟؟ بعد نمک هم ریختی باز رو سیب زمینی ها؟

من مرغو اینجوری درست میکنم که تیکه های مرغو میذارم توی ابلیمو  نمک وپیاز وفلفل قشنگ یه شب تاصب ...

عزیزم فقط با شعله پایین فر یا گریل رو هم روشن میکنی؟؟؟؟؟ فک کنم بسی خوشمزه س😍😍😍

وای سیب زمینییییی دهنم اب افتاد😍😍😍😍 سیب زمینی رو با پوست بی فویل؟؟؟ بعد نمک هم ریختی باز رو سیب ...

اره مرغم سرخ شده بود کمی 

سیب زمینی رو با پوست بچین روی نمک ها من نمک دریا میگیرم درشته بعد روشو پر میکنم از نمک بعد تو زمستون میزاشتم رو بخاری شب تا صبح با سبزی خوردن و دوغ و نون سنگکک و تخم مرغ اب پز محشر میشه

اره مرغم سرخ شده بود کمی  سیب زمینی رو با پوست بچین روی نمک ها من نمک دریا میگیرم درشته بعد رو ...

وایییی خانوم کدبانووووو

دلم خواست 

نوووش جونتون

ممنونم حتما امتحان میکنم😍😍😍