2777
2789
عنوان

جن ها

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 79 پست

من دیدم، اما تو خواب و بیداری تابحال شده تو خواب حس کنید چشمتون نیمه بازه؟و اینکه ذهنتون با اینکه تو خواب هستید ولی اختیارش دست خودتونه و متوجه هستید،ما چندماه بود ازدواج کرده بودیم،خونمون مستاحری ویلایی تازه ساخت و تر وتمیز تو ده بود،همسرم سرکار،وسط حال خوابیدم،اما با سروصدای زیادسون تو اشپزخونه ذهنم بیدارشد،از شعله های گاز که همش بالاپایین میکردنش،تمام قاشق چنگالا کفگیرملاقه ها ب طور زیادی صدامیداد، و نگاهشون میکردم،یکیش دومتر و اون یکی سه متر بودوقتی فکر میکنم بهشون ب این نتیجه میرسم چون تصویرشون ب ذهنم میاد همقد انسانها نبودن که هیچ یکیشون کوتاه تر از دیگری بود، اول بگم اصلا نترسیدم چه همون موقع چه تاخودالان که یادم میاد،شاید باور نکنید اما من دیدمشون،چهره و بدنشون انگار بین گوشت کش اومده و اویزون و تو اتیش سوخته و همچنین اتشین بود،چهره شون خیلی یادم نیس اما میدونم جنسشون میگم که از گوشت اویزون و اتیش بود،خلاصه بعد از گذشت سیزده سال از زندگی مشترک،نمیدونم چی شد که چهار ماه پیش تازه ب همسرم گفتم و اون چیزی نگفت اما باور هم نکرد،و منی که در رابطه با این موضوع ب کسی تا بحال از اطرافیان حرفی نزدم،میدونم الان میگن مگه میشه اگ راس میگی چرا دیگ موندی اون خونه،خب میگم که انگار خدا قدرت و توان پذیرشش رو بهم داد تا خود الان،و اون تنها اتفاق زندگیم نبود و تا پنج شش سال پیش که اتفاقی مشابه زندگی پس از زندگی برام افتاد..جن دروغ نیس چقد داستان شنیدیم حتی قدیمیا خیلی دیدن الانم همینطور..سوره قرانم که هست ..دنیا همینه..

والا بدبختا نه مثل ما تلویزیون دارن نه گوشی حوصلشون سر میره من چیز عجیب شنیدم میگن جن های که عاشق ین ...

نه دیگه

تا این حدم نیستم

دیگه همه ی پستای بالا رو هم باور کنم این یکیو باور نمیکنم🤣

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

والا بدبختا نه مثل ما تلویزیون دارن نه گوشی حوصلشون سر میره من چیز عجیب شنیدم میگن جن های که عاشق ین ...

هی هی هی

همین ک کنکور ندارن دو پله جلوترن

بگو باریکلا😎😂 درخواست نده مرتیکی دلقک

نه دیگه تا این حدم نیستم دیگه همه ی پستای بالا رو هم باور کنم این یکیو باور نمیکنم🤣

بخدا من شنیدم 😑🤣اینجا یه کاربر. میگفت

بعضیا تو خاب یهو کل بدنشون کبود میشه یا رد زخم هست اونا شب زیر جن بودن😵💫😵💫🤣

از دنیا وآدماش متنفرم 🖤

ن بابا جن کار و زندگی داره وقت شمارو نداره

تو همه تاپیک های ترسناک حضور فعال دارید و بلا استثنا از اون خاطره تون میگید😂

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

من دیدم، اما تو خواب و بیداری تابحال شده تو خواب حس کنید چشمتون نیمه بازه؟و اینکه ذهنتون با اینکه تو ...

چرا تو حالت خواب؟ بلند شدید ؟

چون ادم ناخواسته سریع تکونی میخوره بلند میشه