2777
2789
عنوان

جن ها

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 81 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

آدما بیکارن که همو اذیت میکنن ؟اطلاعات در مورد موجودات ماورا، ربطی به سایت نداره اینجا رو ول کن .اگر ...

من دارم اینجا با بقیه صحبت میکنم

میخوام تجربه هاشون رو بشنوم

دوست نداری تاپیک نخون

وای الان دهن منم جنی شده اووووووق

دفعه بعدبراشون لیوان بذارحسودنباش اونام نوشابه دوس دارن

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

والامن شنیدم خونه های که ما توش هستیم از قبل اونا توش زندگی میکردنراحت ما میسازیم میخریم کار میکنیم ...

بد شد نه؟😂😂😂

اره اونارو شنیدم اسمشون جن عمار مکان هست

بگو باریکلا😎😂 درخواست نده مرتیکی دلقک

بد شد نه؟😂😂😂اره اونارو شنیدم اسمشون جن عمار مکان هست

آره خب ما کلی زحمت کار جون کندن اون موقع اونا چه راحت زن کی میکنن ن احتیاجی به پول ن خورد خوراک ن خونه

از دنیا وآدماش متنفرم 🖤

من دارم اینجا با بقیه صحبت میکنم میخوام تجربه هاشون رو بشنوم دوست نداری تاپیک نخون

عزیزم ؟!

ممکنه به بار دیگه بخونی ، ببینی کجا بی احترامی کردم ؟!

دارم راهنمایی میکنم سوال کردی جواب دادم چیز بدی هم نگفتم .چه چیز بدی در پست من بود ؟

همیشه همینطور هستی ؟!

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
خب بگیم بیکاره چرا پس آدما رو بترسونه

چون از انرژی منفی تغذیه میکنن

بعدم تو بیکار باشی اینهمه قدرتم داشته باشی ، ی موجود اوشگول مادی هم تو ی جهان دیگ باشه ، بده بری باهاش سرگرم شی هی بترسه بخندی؟😂😂😂

بگو باریکلا😎😂 درخواست نده مرتیکی دلقک

چون از انرژی منفی تغذیه میکننبعدم تو بیکار باشی اینهمه قدرتم داشته باشی ، ی موجود اوشگول مادی هم تو ...

والا بدبختا نه مثل ما تلویزیون دارن نه گوشی حوصلشون سر میره

من چیز عجیب شنیدم

میگن جن های که عاشق ینفر میشن باهاشون رابطه هم دارن با آدما حتا بچه دارم میشن نیمه جن نیمه انسان😑😑

از دنیا وآدماش متنفرم 🖤