2777
2789
عنوان

آمپول پروژسترون زدم اما هنوز

752 بازدید | 62 پست

من ماهای قبل 19 ام پریود میشدم اما ماه قبل نشدم، رفتم دکتر دوتا آمپول پروژسترون گفت همزمان بزن، یک خردا آمپولارو زدم اما هنوز خبری نیست، 4 روزه که فقط لک میبینم اما هیچی، دکتر گفته اگه تا 14 روز نشدی دوباره برو آزمایش بده، کسی اینجوری شده؟ 

دخترم یعنی زندگیم، تازه فهمیدم خدا بهم دختر داده، عشقم، نفسم، عمرم عاشقانه دوستت دارم💕💕❣️❤️💖

من با قرص   قرص خوردم نشدم   پری هام هم نامنظم بود      حامله بودم

بی بی چکم که منفی شد گفتم بیخیال دیگه پوستم کلفت شده ولی یه صدایی اروم میگه   دروغ بده  حتی به خودت          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با قرص   قرص خوردم نشدم   پری هام هم نامنظم بود      حامله بود ...

عه بعد قرص نشدین دوباره آز دادین دیدین حامله این؟ 

دخترم یعنی زندگیم، تازه فهمیدم خدا بهم دختر داده، عشقم، نفسم، عمرم عاشقانه دوستت دارم💕💕❣️❤️💖

اره گلم من بودم تنبلی تخمدان یا کیست تخمدان نداری ?منم با قرصو امپولا بجای نرسیدم .یه دکتر رفتم هر سه ماه پری میشدم و کیستم ۷ بود .گیاه ۵ انگشتو برام تجویز کرد بعد سه ماه پریا منظم شد کیستمم ۳ شد .رازیانه هم خوبه .برای صبحا نصف استکان برام تجویز کرد .فقط وقتی پری بودم نباید استفاده میکردم.

خدایا دخترمو برام نگه دار کل دارای من تو این دنیاس الهی امین.
اره گلم من بودم تنبلی تخمدان یا کیست تخمدان نداری ?منم با قرصو امپولا بجای نرسیدم .یه دکتر رفتم هر س ...

چرا کیست هم دارم 22*38 ،آخه یعنی از کیست هست؟ 

منم پری نشدم امپول بزنم میشم.میترسم باردار باشم

خب آزمایش نرفتی؟ 

اره گلم .ازدواج نکردین چون احتمال حاملگیم هست.

چرا متاهلم ،میگم دیگه دکتر گفت اگه تا 14 روز نشدی باید دوباره آز بدی، از دوشنبه میخوام برم اما همه جا تعطیله، سه 4 روزه که فقط لک میبینم 

اره گلم .ازدواج نکردین چون احتمال حاملگیم هست.

مگه با وجود کیست میشه حامله شد؟