پرنسس_خانم مدیر استارتر عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 204 عنوان خانمهای باردار سه ماهه اول بیاین 114 بازدید | 17 پست میخواستم بدونم شما هم مثل من هر لحظه ویار و علائم بارداری و خلق و خوتون عوض میشه ؟ صبح پا میشم یه جورم . یک ساعت بعدش یه جورم . شبا یه جور . یه شب ویار دارم یه شب نه . یه موقعها اصلا علائم ندارم و شک میکنم که اصلا باردارم یا نه 🤔 1397/03/15 | 19:31 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرنسس_خانم مدیر استارتر عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 204 روحیم رو که نگو . یه لحظه خوشحالم و پر انرژی یه لحظه افسرده و بی حوصله 🤦♀️
amitis67 عضویت: 1395/02/28 تعداد پست: 265 منم همینم هر کس که بدم گفت بدی سیرت اوست/ وانکس که مرا گفت نکو خود نیکوست/ حال متکلم از کلامش پیداست/ از کوزه همان برون تراود که در اوست...
همه_هستی_من_رومینا عضویت: 1393/02/29 تعداد پست: 7061 منکه حالت افسردگی گرفتم دلم میخواد فقط تنها باشم نه حوصله شوهرمو دارم نه بچم😔 محتاجم به دعا
پرنسس_خانم مدیر استارتر عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 204 آره منم همینطورم ای بابا . یعنی ۹ماه اینجوری میمونیم 😓😂
amitis67 عضویت: 1395/02/28 تعداد پست: 265 روزی که تهوع دارم کلافم وقتی ندارم میترسم میگم چرا ندارم پاک داغونم😅😅😅 هر کس که بدم گفت بدی سیرت اوست/ وانکس که مرا گفت نکو خود نیکوست/ حال متکلم از کلامش پیداست/ از کوزه همان برون تراود که در اوست...
پرنسس_خانم مدیر استارتر عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 204 منکه حالت افسردگی گرفتم دلم میخواد فقط تنها باشم نه حوصله شوهرمو دارم نه بچم😔 آخییی 😕 منم . هیچ مهمونی نمیرم . حوصله هیچکسو ندارم .
پرنسس_خانم مدیر استارتر عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 204 روزی که تهوع دارم کلافم وقتی ندارم میترسم میگم چرا ندارم پاک داغونم😅😅😅 وااای منم همینطور 😂 دیگه شوهرم کلافه شده تا علائم دارم کلافم . ندارمم از ترس کلافم 😂
سیندرلاخانوم عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 2682 هیچی به اندازه تهوع ناراحتم نکرده وااای خیلی حالم بده هیچ چیز مفیدی نمیتونم بخورم فقط کیکو بیسکوییتو بالانمیارم😐ناچارم باایناخودمو سیر کنم گاهیی عذاب وجدان مگیرم این فندوقی که تودلمه معجزه حضرت محمد(ص) هست انشاالله خودش سلامتی فندوقمو تضمین کنه انشاالله به حق ایشون همتون به خواسته های دلتون برسید😍
پرنسس_خانم مدیر استارتر عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 204 هیچی به اندازه تهوع ناراحتم نکرده وااای خیلی حالم بده هیچ چیز مفیدی نمیتونم بخورم فقط کیکو بیسکوییتو ... وای خیلی سخته . ایشالا که زود بهتر شی عزیزم . چابی زنجبیل رو امتحان کن
سیندرلاخانوم عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 2682 وای خیلی سخته . ایشالا که زود بهتر شی عزیزم . چابی زنجبیل رو امتحان کن ممنون شماهم به این شدتی؟هفته چندی؟ این فندوقی که تودلمه معجزه حضرت محمد(ص) هست انشاالله خودش سلامتی فندوقمو تضمین کنه انشاالله به حق ایشون همتون به خواسته های دلتون برسید😍
پرنسس_خانم مدیر استارتر عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 204 ممنون شماهم به این شدتی؟هفته چندی؟ هفته هفت . من تهوع شبا بیشتر میگیرم . امه بالا نمیارم
amitis67 عضویت: 1395/02/28 تعداد پست: 265 هفته هفت . من تهوع شبا بیشتر میگیرم . امه بالا نمیارم چه جالب واسه منم شبا بیشتره تو خوردن زنجبیل دقت کنین ماهای اول هر کس که بدم گفت بدی سیرت اوست/ وانکس که مرا گفت نکو خود نیکوست/ حال متکلم از کلامش پیداست/ از کوزه همان برون تراود که در اوست...
پرنسس_خانم مدیر استارتر عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 204 چه جالب واسه منم شبا بیشتره تو خوردن زنجبیل دقت کنین ماهای اول آره من شبا سر گیجه و حالت تهوع خیلی میگیرم . من از دکترم پرسیدم . هر چیزی کمش ضرر نداره حتی. زعفرون .