2777
2789

قشنگ مثل وقتایی که قراره پریود بشم حالت روحیم بهم ریخته و دپرسم...تمایل شدیدیم به شکلات و شیرینی دارم دو روزه...به همسرمم چیزی نمیتونم بگم...از غصه دارم میترکم 

گروه قرمز..وزن شروع 105  وزن هدف 65  من چاق نیستم رزولوشنم بالاس اونم میارمش پایین   

تو رو خدا امشب برام دعا کنید...آرامش زندگیم خیلییییی به بارداریم وابستس..خدایاااااااا :'( :'( :'( 

گروه قرمز..وزن شروع 105  وزن هدف 65  من چاق نیستم رزولوشنم بالاس اونم میارمش پایین   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم من طبیعی باردار شدم اما علائمام مثل شمابود

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
عزیزم من طبیعی باردار شدم اما علائمام مثل شمابود

اخه الان برا ویار داشتن خیلیییی زوده .

اخه الان برا ویار داشتن خیلیییی زوده .

انشاءالله نمیشی و داری تلقین میکنی

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
نه عزیزم اصلا بد به دلت راه نده و به این چیزا هم فکرنکن..

مرسی از دلداریت..سعی میکنم این چند روزم خوب باشم 

منم روز 11 انتقالم. از دیشب لک دیدم الانم حس پریودی دارم. ایشالا دوتامون باردار باشیم

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست