2777
2789
عنوان

خانمهای باردار یه سوال

332 بازدید | 96 پست

۲۴هفته هستم وسرکلاژکردم به نظرشمابعددستشویی خودموباسشوارخشک کنم ضررنداره برام؟آخه دکترگفته احتمال زایمان زودرس داری واستراحت نسبی ام

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طول سرويكستون چند بوده؟ منم استراحت نسبيم و احتمال زايمان زودرس دارم 

قبل سرکلاژ۳۲بعدش۲۹.ازشماچنده؟

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
چرا سرکلاژ کردی از اول مشکل داشتی یا یهویی دهانه رحمت باز شد

یادم رفت بپرسم هردفعه میرم یادم میره بپرسم

چرا سرکلاژ کردی از اول مشکل داشتی یا یهویی دهانه رحمت باز شد

بارداری قبلم سرکلاژشدم الان هم شدم هردوتاش توسونودهانه رحمم کوتاه بود

وای چرا الان به همه میگن زایمان زود درس ادم استرسش میگیره

آره من هرروزکه میگذره بااسترسه. 

٣١ ولي بهم نگفت سركلاژ شياف و قرص و امپول داد

منم شیاف وقرص وآمپول میزنم نمیدونم بارداری قبل هم۳۲بودسرکلاژکرد.سن بارداری من باشمایکیه

منم میام هی پیام از زایمان زودرس و سقط میخونم استرسی میشم😁

نه بابااسترس نگیرانشاله که هیچیت نیست.من دوتامیوم هم دارم که دکترگفت احتمال سقط روبالامیبره