2777
2789

ما ۲ سال پیش عروسی کردیم.

جشن عروسی گرفتیم ولی حنابندون نگرفتیم.بدون کمک مالی هیچکس....

فرداشب حنابندونه پسردایی شوهرمه میخواد توی خونه عمش بگیره ( یعنی مادر شوهرم) چون خونشون حیاطشون خیلی بزرگه...فک کن پسر خودشون حنابندون مگرفت بعد یکی دیگه میگیرن. بخدا حسود نیستم چون اصلا نمیشناسمشون حتی ندیدمشون تا حالا 

چرا ما حنابندون نگرفتیم 

چرا اون تایم نزدیک عروسیم همه خواهرشوهرام باهام لج میکشیدن الکی و قهر بودن ولی الان مهربونم شدن

بهترین روزای عمرمو زهرمار کردن 

شب عروسیم همه بی احترامی کردن هیچکس نیومد جا بندازه برامون حتی ( چون ما بخاطر محل کار شوهرم یک شهر دیگه زندگی میکنیم اون شب عروسی خونه مادر شوهرم موندیم) ( شاید بخاطر همینه باهام بد شدن که نموندم شهر خودمون که کلفتی کنم برای مادرش )

فقط یکی از جاریام اومد هیچوقت اون شب رو فراموش نمیکنم...

کاربر قدیمی هستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش همون شب هتل گرفته بودی 

کاش .... گاهی وقتا   خودمونم اشتباه میکنیم 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

چون شما از روز اول برنامه ریزی نکردید و پای خواسته هاتون نموندید 

آدم ها خودشون باعث کم ارزش شدن خودشون میشن با گذشت و درک افراطی 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

والله مث جاری من نباشی خواهرشوعرم نداره دم عروسی با همه قهر کرده عروس خانم دامادم همینطور اصلا عجیبن قراره خیلیارم دعوت نکنه

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗

تو نرو عروسیش حنابندان .

ما هم رسم نداریم .

ولی زندگی دیگرون به ما ربطی نداره .

خانه هم مال پدرشوهرتونه .مختاره .

مستقله هرجور دلش بخواهد تصمیم بگیره .

خواهرا قهر و دعواشون همونه .الان هرکی حواسش به خودشه .

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

دقیقا از همین می‌سوزم که باهام دشمنی میکردن بیشرفا

بگو سرما خوردم نمیتونم بیام

والا

من آدم لجبازی نیستما ولی آدما بعضی وقتا باید به بقیه یه سری چیزا رو گوشزد کنن..

بعدشم بگو نمیدونستم رسم حنابندان داشتین و چرا واسه پسرتون نگرفتین

چون شما از روز اول برنامه ریزی نکردید و پای خواسته هاتون نموندید آدم ها خودشون باعث کم ارزش شدن خودش ...

سلام انالیزا خوبی ؟ خوشحال شدم دیدمت . 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

سلام انالیزا خوبی ؟ خوشحال شدم دیدمت .

سلام فداتشم چطورید شما چقدر دلم براتون تنگ شده بود

بعد از اون تماس تلفنی دیگه پیداتون نشد 

امیدوارم هر کجا که هستید در صحت و سلامت باشید 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍