2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هر دو رو بي حسي بودم اولي چون زايمان اولم بود و چون اولين عملم بود نگم برات تا ٢ هفته راه نميتونستم برم دستشويي به زور ميرفتم اما دومي چون همون ناحيه رو دوباره پاره ميكنن عصب اون قسمت مرده اصلااااا درد نداره من هم فرداش رفتم حموم 

“وَمَا تَوْفِيقِي إِلَّا بِالله” 🖤

من اولی رو بی هوشی بودم دومی رو بی حسی ...شک نکن که بی حسی بهتره چون چند ساعت طول میکشه تا بی حسیت کاملا بره بنابراین ساعتای اول که درد خیلی زیاده بی حسی ....ولی تو بی هوشی با یه درد خیلی شدیییییید به هوش می یای ...خیلی بده

ببین کلابی حسی بهتره چون مادربه هوش هست که میتونه تماس پوست باپوست انجام بشه نوزادشابینه همان وقت ولی مشکل میدونی چیه اینکه بایددکتروپرسنل بیهوشی کاربلدباشن درست تزریق کنن تومحل عصب خیلی تاثیرداره

بعدازعملم 12ساعت اصلاتکون نخوره وحتی بالشت نذاره زیرسرش تابعدش دچارسردردنشه

عزیزم اصلا چیزی نیست که بخوای بترسی ....نگران نباش ...استرس الکی هم نداشته باش ...راحت تر از اون چیزیه که فکر میکنی ....آمپولش رو اصلا نمیفهمی وقتی هم درازت کردن پنج شیش دقیقه بعد نی نیتو میبینی گلم

من اولی رو بیهوش بودم ..بغیر از سردرد موقع بهوش اومدن راضی بودم 

دومی هم بی حس بودم  ..اینم خیلی راضی تر از اولی بودم 

فقط اینکه توی دومی به دکتر گفتم استرس دارم ...در این حالت انگار خواب اور هم میزنن...درسته بی حس بودم ولی خواب الو بودم لحظه شیرینه دنیا اومدنو درک نکردم.... اگر نمیگفتم استرس دارم و بهوش کامل بودم میگفتم بچه رو بیشتر بزارن روی تنم و ...

در ضمن انتخابیه مگه؟؟؟اونجا خودشون به نا به حالت تشخیص میدن ..دکتر من اینجوری گفت 

استرس و ترس از امپولم اصلا نداشته باشینن...اصلا ادم متوجه نمیشه کی زدن یا نزدن...لذت ببرین که دیگه تکرار نمیشه اون لحظه ها 

دوربینم ببرین ..من نبردم پشیمونم