دوست دارم مادر باشم.فرزندم الهی که به حق سمنوی فاطمه بر من نازل شوی..روی چشمانم بزرگت میکنم..فقط نامدار باش و پرافتخار..خداوندا بگذر از گناهانی که مانع از مادر شدن من میشود..خداوندا میخام همه ی عمرم مادر باشم..امیدم را ناامید مکن..یا ارحم الراحمین..ع
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم یه سوال دارم میخواییت ترورن کنین بریزین سرم ولی میپرسم ..چرا دزفولیا اینقد خودپرست ریاست طلب خود ...
خخخخ لر هستی؟؟؟
دوست دارم مادر باشم.فرزندم الهی که به حق سمنوی فاطمه بر من نازل شوی..روی چشمانم بزرگت میکنم..فقط نامدار باش و پرافتخار..خداوندا بگذر از گناهانی که مانع از مادر شدن من میشود..خداوندا میخام همه ی عمرم مادر باشم..امیدم را ناامید مکن..یا ارحم الراحمین..ع
نبوی سنو داره من خودم برای کیستم رفتم انجام دادم و اصلا هم نیاز به برگه اورژانسی دکتر نبود همون لحظه ازم گرفت
حسودم هستن تازه وقتی پیششون میشینی فقط از خودشون و پولشون تعریف میدن هی میخوان بگن همه نوکر در خونه ی ما بودن مااز همه بالاتریم شهر مذهبی دارن ولی اکثرا روابط آزاد دارن
پشت آن کوه بلند سبزاریست پر از یاده خدا...ودر آن دشت کسی میخواند که خداهست دگر غصه چرا...خدا ناامیدم نکن لطفااا