2777
2789

منم یه سوال دارم میخوایین ترورم کنین بریزین سرم ولی میپرسم ..چرا دزفولیا اینقد خودپرست ریاست طلب خودخواه و لجبازن؟؟؟؟!!

پشت آن کوه بلند سبزاریست پر از یاده خدا...ودر آن دشت کسی میخواند که خداهست دگر غصه چرا.‌..خدا ناامیدم نکن لطفااا

برووبیمارستان نبوی یا گنحویان

دوست دارم مادر باشم.فرزندم الهی که به حق سمنوی فاطمه بر من نازل شوی..روی چشمانم بزرگت میکنم..فقط نامدار باش و پرافتخار..خداوندا بگذر از گناهانی که مانع از مادر شدن من میشود..خداوندا میخام همه ی عمرم مادر باشم..امیدم را ناامید مکن..یا ارحم الراحمین..ع

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم یه سوال دارم میخواییت ترورن کنین بریزین سرم ولی میپرسم ..چرا دزفولیا اینقد خودپرست ریاست طلب خود ...

خخخخ لر  هستی؟؟؟

دوست دارم مادر باشم.فرزندم الهی که به حق سمنوی فاطمه بر من نازل شوی..روی چشمانم بزرگت میکنم..فقط نامدار باش و پرافتخار..خداوندا بگذر از گناهانی که مانع از مادر شدن من میشود..خداوندا میخام همه ی عمرم مادر باشم..امیدم را ناامید مکن..یا ارحم الراحمین..ع
منم یه سوال دارم میخواییت ترورن کنین بریزین سرم ولی میپرسم ..چرا دزفولیا اینقد خودپرست ریاست طلب خود ...

وووا منکه ندیدم اینجور باشن😀

دختر فروردین عاشق بهار..دو فرزند دارم پسرو دختر..🌹الهم انی اسئلک الخاتمه💚 خدایا من ازتو پایان خوب میخواهم🤗

وووا منکه ندیدم اینجور باشن😀

چرا هستن من تنها نمیکم باور کن خیلیا میگن تازه دوستمون به نکته ی خوبی اشاره کرد همشم به لرا بد میگن چرا آخه

پشت آن کوه بلند سبزاریست پر از یاده خدا...ودر آن دشت کسی میخواند که خداهست دگر غصه چرا.‌..خدا ناامیدم نکن لطفااا

دزفولیا حسود زیاد دارن....خخخخخخ

مادری عاشقم که سرچشمه ی عشقم دل دریایی همسرم است...خدارا شکر

نبوی سنو داره من خودم برای کیستم رفتم انجام دادم و اصلا هم نیاز به برگه اورژانسی دکتر نبود همون لحظه ازم گرفت

منم یه سوال دارم میخوایین ترورم کنین بریزین سرم ولی میپرسم ..چرا دزفولیا اینقد خودپرست ریاست طلب خود ...

در ضمن کافر همه را به کیش خود پندارد.

مادری عاشقم که سرچشمه ی عشقم دل دریایی همسرم است...خدارا شکر
دزفولیا حسود زیاد دارن....خخخخخخ

حسودم هستن تازه  وقتی پیششون میشینی فقط از خودشون و پولشون تعریف میدن هی میخوان بگن همه نوکر در خونه ی ما بودن مااز همه بالاتریم شهر مذهبی دارن ولی اکثرا روابط آزاد دارن

چرا هستن من تنها نمیکم باور کن خیلیا میگن تازه دوستمون به نکته ی خوبی اشاره کرد همشم به لرا بد میگن ...

خخخخخ نمیدونم من عرب خوزستانم یه همسایه دزفولی داشتیم اینجور نبود بقیه رو نمیدونم ولی عوضش بالرا رفیقم خیلی دوسشون دارم

دختر فروردین عاشق بهار..دو فرزند دارم پسرو دختر..🌹الهم انی اسئلک الخاتمه💚 خدایا من ازتو پایان خوب میخواهم🤗