2777
2789
خخخخخ نمیدونم من عرب خوزستانم یه همسایه دزفولی داشتیم اینجور نبود بقیه رو نمیدونم ولی عوضش بالرا رفی ...

اره منم با لرا رابطه ی خوبی دارم خیلی مودب و افتادن خییلی خیلی خاکین

پشت آن کوه بلند سبزاریست پر از یاده خدا...ودر آن دشت کسی میخواند که خداهست دگر غصه چرا.‌..خدا ناامیدم نکن لطفااا
چرا هستن من تنها نمیکم باور کن خیلیا میگن تازه دوستمون به نکته ی خوبی اشاره کرد همشم به لرا بد میگن ...

من دزفولم

من تا اونحایی که میدونم همه ارزو دارن به دزفولیا وصلت کنن

دوست دارم مادر باشم.فرزندم الهی که به حق سمنوی فاطمه بر من نازل شوی..روی چشمانم بزرگت میکنم..فقط نامدار باش و پرافتخار..خداوندا بگذر از گناهانی که مانع از مادر شدن من میشود..خداوندا میخام همه ی عمرم مادر باشم..امیدم را ناامید مکن..یا ارحم الراحمین..ع

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم نمونه ی زندش

وووا خودش که گفت حسود زیاد دارن پس حتما خودش حسوده😂😂😂

دختر فروردین عاشق بهار..دو فرزند دارم پسرو دختر..🌹الهم انی اسئلک الخاتمه💚 خدایا من ازتو پایان خوب میخواهم🤗

منم یه سوال دارم میخوایین ترورم کنین بریزین سرم ولی میپرسم ..چرا دزفولیا اینقد خودپرست ریاست طلب خود ...

آره دقیقا همینن 

البته برای ما غیر دزفولیا ولی با خودشون خوبن 

لطفا اگه قلبا راضی هستید برای شفای دخترم و حل شدن مشکلم ی صلوات مهمونم گنید.
من دزفولم من تا اونحایی که میدونم همه ارزو دارن به دزفولیا وصلت کنن

نه بخدا اینطور نیست نمیدونم ولی اطرافم تا طرف میگه دزفولیم میگن وای وای وای من خودم چن تا خانواده تو اطرافم هست همینطورن که گفتم بخدا دیگه اعصاب برام نذاشتن با کاراشون

پشت آن کوه بلند سبزاریست پر از یاده خدا...ودر آن دشت کسی میخواند که خداهست دگر غصه چرا.‌..خدا ناامیدم نکن لطفااا
نه بخدا اینطور نیست نمیدونم ولی اطرافم تا طرف میگه دزفولیم میگن وای وای وای من خودم چن تا خانواده تو ...

شما خوزستانی هستی؟

دختر فروردین عاشق بهار..دو فرزند دارم پسرو دختر..🌹الهم انی اسئلک الخاتمه💚 خدایا من ازتو پایان خوب میخواهم🤗

آره دقیقا همینن  البته برای ما غیر دزفولیا ولی با خودشون خوبن

آره باهم که خیلی اوکی هستن ...

نه بخدا اینطور نیست نمیدونم ولی اطرافم تا طرف میگه دزفولیم میگن وای وای وای من خودم چن تا خانواده تو ...

حرص نخور خواهر جان مثل من بی خیال شو

لطفا اگه قلبا راضی هستید برای شفای دخترم و حل شدن مشکلم ی صلوات مهمونم گنید.
اره اهوازم

عزیزم😗😗😗😗منم اهواز بودم الان خونه مامانم اونجاس قم مزدوج شدم😐

ببین گلم خوب و بد همه جا هست

دزفولیا انسانهای مودبی هستن.شوهر دزفولی گیرت نیومده که ببینی جقد محترم با خانمشون برخورد میکنن..من خودم اثالتن دزفولی نیستم ولی عروس دزفولیا هستم..درسته قروت و پول دارن ولی مردم ازار نیستن زندگی هاشون مرتبه قانون مندن.بخاطر این ظاهر خوبی که دارن یه سری ها ازشون بدشون میاد.

دوست دارم مادر باشم.فرزندم الهی که به حق سمنوی فاطمه بر من نازل شوی..روی چشمانم بزرگت میکنم..فقط نامدار باش و پرافتخار..خداوندا بگذر از گناهانی که مانع از مادر شدن من میشود..خداوندا میخام همه ی عمرم مادر باشم..امیدم را ناامید مکن..یا ارحم الراحمین..ع
حسودم هستن تازه   وقتی پیششون میشینی فقط از خودشون و پولشون تعریف میدن هی میخوان بگن همه نوکر ...

همه مثل هم نیستن من دزفولی نیستم  زاده ماهشهر بزرگ شده اونجام ولی الان ۱۱ساله دزفولم تمام ویژگی ها ی که گفتی توشون هست ولی نه همشون واقعا خیلی هاشون  خیلی خوبن عیبشون اینه که فقط خودشونو قبول دارن

خدایا شکرت 
عزیزم😗😗😗😗منم اهواز بودم الان خونه مامانم اونجاس قم مزدوج شدم😐

خوشبخت بشی عزیزم ..قم چطوره برا زندگی؟

منم یه سوال دارم میخوایین ترورم کنین بریزین سرم ولی میپرسم ..چرا دزفولیا اینقد خودپرست ریاست طلب خود ...

و همچنین حسود

هردو عالم فدای پدرومادرم.خیلی دلتنگتون هستم.چرا منو تنها گذاشتین.من الان نیاز به بودن در کنارتون دارم.حالا که قرار بود منو تنها بزارین چرا تصمیم گرفتین که من رو بوجود بیارین،منو وارد دنیایی کردین که بعد ازشما تنها باشم.غم نبودنتون روی دلم سنگینی میکنه.خیلی دوستون دارم.همیشه بیادتون هستم حتی با یه صلوات
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

لباس دانشگاه

yekta737 | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز