2777
2789
عنوان

شیر خشک خوب برای وزن گیری

126 بازدید | 14 پست

سلام دوستان لطفا یه شیر خشک که خوب باشه برای وزن گیری معرفی کنید برای بچه یک ساله که خیلی کم وزنه میخوام خوب وزن بده خوشمزه هم باشه ممنونم

جانم فدای آن پیر فرزانه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم جوجوت که ماشالا الان یکسالشه غذاهاشو مقوی تر کن.روی قوطی شیرخشک مقدار شیر مورد نیاز بچه ۱ساله رو زده ۲۱۰ سی سی درروز یعنی عمده انرژی و وزن بچه از راه غذا باید تامین بشه

بهترین آواز من،بخوابم بیا دل من معنی خداحافظ را نمیهفمد!

ممنون از همگی غذاش هم مواظبم اما خوب زود هم دنیا اومد و ریز بود اما الان احساس میکنم اشتباه کردم فقط شیر خودم رو دادم میخوام شیر خشک هم بدم جون بگیره

جانم فدای آن پیر فرزانه

عزیزم شیر خودتم میدی؟ صبر داشته باش و نا امید نشو بالاخره میگیره بیشتر وقتی خواب آلوده بده میتونی بخوابونی وقتی داشت خوابش میبرد یا کلا خواب بود بده بهتر میگیره سر شیشه هم معمولی رو بچه ها بهتر میگیرن نسبت به ارتودنسی

عزیزم شیر خودتم میدی؟ صبر داشته باش و نا امید نشو بالاخره میگیره بیشتر وقتی خواب آلوده بده میتونی بخ ...

آره تا الان شیر خودمو خورده اما وزنش کمه دکتر گفت بهش شیر خشک بدم البته الان اسهال شدید گرفته دکتر گفت خوب که شد بهش بده شما سوپرامیل دادی چقدر در ماه وزن میده؟

جانم فدای آن پیر فرزانه

من ندادم من با شیشه سر لاک حریره خواب آلود بودنی میدم که اینم میتونی امتحان کنی تو غذا هاشم کره محلی وروغن و کره معمولی هم بریز دوستم میداد که میگفت خوبه و دقیق نمیدونم چقد در ماه اما اینو مطمئنم خیلی بهتر از شیر های دیگر برا وزن گیری