2777
2789

خواهرمم ديدش شايد اونم از توهمات من همچين چيزي فك كرده ي سري از دست يكي عصبي بودم اذيتم كرده بود نصفه شب بهم پيام داد س چهار صبح تورو خدا يچيزي اومده تو اتاق اگه تو فرستاديش بگو بره. يا خونمونو داديم مستاجر داشت بلند ميشد چنروز پيش گف خونتون جن داره ي سري داشتيم راجب شما حرف ميزديم انگار مثل سگ از پيشم رد شد

[ تنها کسی که سعی میکنم ازش بهتر باشم خوده دیروزیمه    ]
تا دو سه هفته همش میگفتم انابل الان از کمد دیواری میاد بیرون 🙄😪

لعنتيه ترسناكه جذاب😂

خانوم هستم نام کاربریم رو همینجوری زدم یهویی ثبت شد دیگه هم عوض نمیشه 😥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با يكي دوستم اسمشم گذاشتم احد كل خانوادمم ميدونن😁 حضورشو بعضي وقتا حس ميكنم چهارساله ك هست اولا ...

دیگ تو تاپیکی ک تو باشی نمیااام 😜🤕🤕🤕🤕🤕🤕🤕🤕🤕🤒🤒🤒🤒🤒🤒

لسلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته

[QUOTE=60960013]دیگ تو تاپیکی ک تو باشی نمیااام 😜🤕🤕🤕🤕🤕🤕🤕🤕🤕🤒🤒🤒🤒🤒🤒[/QUOTE]

منم همينطور😰😰😰😰😰

دیگ تو تاپیکی ک تو باشی نمیااام 😜🤕🤕🤕🤕🤕🤕🤕🤕🤕🤒🤒🤒🤒🤒🤒

يكي از دخترخالهام باهم تو ي اتاق تنها نميمونه😂😂😂😂

[ تنها کسی که سعی میکنم ازش بهتر باشم خوده دیروزیمه    ]
يكي از دخترخالهام باهم تو ي اتاق تنها نميمونه😂😂😂😂

حق داره بدبخت 😂

پستای منو ریپلای نکن ازت میترسم😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜

لسلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته
خواهرمم ديدش شايد اونم از توهمات من همچين چيزي فك كرده ي سري از دست يكي عصبي بودم اذيتم كرده بود نصف ...

تو چقددددد ترسناکی سکته کردم بابا 

اصلا هرچی تو بگی فقط با من لج نکن اونموجودنیاد یوخ پیش من 

من تورودوس دارم تو هم منو دوس داشته باش باشه؟؟؟ 

سوْال انحرافي بپرسم از اون حالت دربياييم😉😉😉

بحثو عوض کن جان من 

اینجا یه عده بادیگارد جن دارن نمیشه باهاشون درافتاد 

بحثو عوض کن جان من  اینجا یه عده بادیگارد جن دارن نمیشه باهاشون درافتاد

باشه باشه حالا شما بلدي چطور تاپيك قفل ميشه