اون جایی ک دختره میگه help me بعد برمیگرده قیافش وحشتناک میشه من یک جییییغ بنفشی کشیدم گوشیموپرت کردم رفتم تو هال جیغ جیغ کردم بعد ک گوشیم هنوز روشن بود اونم درحال پخش جرعت نمیکردم بهش دس بزنم پتومو انداختم رو گوشی نشستم روش😁
لسلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته
من با يكي دوستم اسمشم گذاشتم احد كل خانوادمم ميدونن😁 حضورشو بعضي وقتا حس ميكنم چهارساله ك هست اولا خيلي ميترسيدم در حدي ك دسشوييم ميرفتم درو باز ميزاشتم ولي بعدش برام عادي شد الان چندوقته ك نيستش. فقطم دو س بار ديدمش واضح اونم تو تاريكى بوده
[ تنها کسی که سعی میکنم ازش بهتر باشم خوده دیروزیمه ]
واي اره منم اينجورم من از مار خيلي ميترسم خيلي زياد تو اينستا يه فيلم بود داشت گوسفندرو قورت ميداد گ ...
تا دو سه هفته همش میگفتم انابل الان از کمد دیواری میاد بیرون 🙄😪
لسلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته