2777
2789

فیلم ترسناک ببینی حله

احضار

توطئه گر

گویند که گر می بخوری عرش بلرزد/عرشی که به یک جام بلرزد به چه ارزد؟/در خانه ی ما زیرزمینی است که در آن/یک خُم بخوری خشتی از آن نیز نلرزد              خیام💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره ساعت ۳ بیا

ساعت ٣درحاله خوابوندنه دخترمم باشه فرداشب سعي ميكنم زور بخابونمش

خانوم هستم نام کاربریم رو همینجوری زدم یهویی ثبت شد دیگه هم عوض نمیشه 😥
ديدمش😰😰😰😰

اون جایی ک دختره میگه help  me بعد برمیگرده قیافش وحشتناک میشه من یک جییییغ بنفشی کشیدم گوشیموپرت کردم رفتم تو هال جیغ جیغ کردم بعد ک گوشیم هنوز روشن بود اونم درحال پخش جرعت نمیکردم بهش دس بزنم پتومو انداختم رو گوشی نشستم روش😁

لسلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته
اوف امروز من فیلم سجین که ساخت ترکیه هس دیدم خیلی توپ بود. البته من ۱ رو دیدم. تا چهارشنبه رو ساختن& ...

ترسناكه؟

من با يكي دوستم اسمشم گذاشتم احد كل خانوادمم ميدونن😁 حضورشو بعضي وقتا حس ميكنم چهارساله ك هست اولا خيلي ميترسيدم در حدي ك دسشوييم ميرفتم درو باز ميزاشتم ولي بعدش برام عادي شد الان چندوقته ك نيستش. فقطم دو س بار ديدمش واضح اونم تو تاريكى بوده

[ تنها کسی که سعی میکنم ازش بهتر باشم خوده دیروزیمه    ]
اون جایی ک دختره میگه help  me بعد برمیگرده قیافش وحشتناک میشه من یک جییییغ بنفشی کشیدم گوشیموپ ...

واي اره منم اينجورم من از مار خيلي ميترسم خيلي زياد تو اينستا يه فيلم بود داشت گوسفندرو قورت ميداد گوشيمو پرت كردم جرات نكردم برم سمتش😂

من به همه اونایی که عاشق فیلم ترسناکن فیلم آخرین کلید رو پیشنهاد میکنم.یعنی از اول تا آخرش موهام سیخ ...

خارجيه

واي اره منم اينجورم من از مار خيلي ميترسم خيلي زياد تو اينستا يه فيلم بود داشت گوسفندرو قورت ميداد گ ...

تا دو سه هفته همش میگفتم انابل الان از کمد دیواری میاد بیرون 🙄😪

لسلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته