2777
2789
عنوان

بیاید یه لحظه

315 بازدید | 73 پست

بچه ها شما اگه همسرتون تو همممه چی خوب باشه.مثلا حرفتونو گوش کنه،بهتون اهمیت بده،مطمئن باشید ک دوستون داره،بخاطره شما واسه زندگیتون خیلی زحمت بکشه،مؤمن و باخدا باشه،ولی گرم نباشه یا مثلا شده حتی هفته ای دوشب ک میاد پیشم اگه خودم برم طرفش شاید ولی اگه نرم اون اصن واسه رابطه جلو نمیاد.ینی اصن انگار واسش مهم نیس.فقط بغلم میکنه و میخوابه.خیلی ناراحتم.همش میگم نکنه....

Miss karimi سابقم.خدایا شکرت واسه داده هاتو نداده هات.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری بفهمم مزاجش چیه؟

همینکه برای رابطه پاپیش نمیذاره ینی سردمزاجه. حالا هم ممکنه ی سری عوامل دیگه هم داشتع باشه. 

مزاج از اولش معلوم میشه. من الان توی عقد هستم. زووود فهمیدم نامزدم چجوریه. 

اتفاقا خیلی ب خودم میرسم.همیشه مرتب حمام میکنم.مام و لوسیونو بادی اسپلشو عطرو لباسایه خوشگلو متفاوت.ولی اثر زیادی نداره

بچه ها همش خودم میرم طرفش.خسته شدم.حس میکنم جذابیتی ندارم واسش.

مگه نمیگی همه کار میکنه برات و خیلی خوبه؟ اینا ینی اهمیت داری براش.

اما خب توی این ی مورد سرده. همیشه تمیز هستی؟ بوی خوب میدی؟ عشوه گری داری؟ 

همینکه برای رابطه پاپیش نمیذاره ینی سردمزاجه. حالا هم ممکنه ی سری عوامل دیگه هم داشتع باشه.  ...

منم عقدم.2ساله ولی نفهمیدم.اخه اولا اصن اینجوری نبود.اتفاقا خیلی هول بود.الان اینجوری شده