همسرم این ماه حقوقشو کامل داده بهم که من مدیریت کنم خرج خونه رو حالا موندم میترسم تا سر ماه کم بیارم شما خرج خونه اتون توو یک ماه بدون مهمونی دادن چقدر میشه
منم ترجیح میدم مبلغ نگم ریا نشه😉 ولی کلا هزینه ها بالاست، اولا که رمز دوم کارتتو داشته باش تا همون سر ماه اول خرج های واجب رو انجام بدی، مثلا قبض هارو پرداخت کنی ، اگه احاره خونه یا قسط داری اوتارو اول بده، بعد یه دسته بندی کن مثلا هزینه بنزین در ماه، هزینه های روزانه مثل خرید ماست و ... خوراکی یا لباس واجبی که تو این ماه لازم کیشه بخری مث گوشت و برنج و حتما یه مبلغی رو از همون اول به یه کارت دیگه خودت برای ضرورت بزن، چون ممکنه طبق برنامه پیش نری و اخر ماه کم بیاری
خب مگ حقوق شوهرت چقده و کم میاره خواهر کدوم شهرید؟؟؟
ما همدان هستیم یک وصد
من ماهای قبل خیلی ولخرجی میکردم هی میگفت پول کم اوردم و رعایت کنیم بهش گفتم تو نمیتونی والا یه تومنم دست من بودتا سر ماه میرسوندم اینم حالا داده من که بچرخونم خونه رو اما روز سومه من کم اوردم سخته واقعا
هيج وقت خرج و عهده نگير طلب كارت ميشن و نميفهمن دنيا دست كيه حساب كن برنج داشته باشي دويست گوشت و مرغت ميشه و صد ميوه و خورده ريز صدم پوشك ماهت ١٠٠م شير خشكت يه صد تومن خرج الكي بچه صدتومن روزمرگي خرج خودت نخواب بري جايي و ش ارژ و بنزين و مهموني و هيچي برنج باشه اونم صد