2777
2789
عنوان

خرج خونه اتون توو یک ماه حدودا چقدر میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1239 بازدید | 109 پست
واقعا میشه با این مقدار خورد و خوراکو جمع کرد???من هنوز مستقل نیستم منتها امیدوارشدم با حرفت

من طبقه پایین خونه مادرم زندگی میکننم

بچه  هم ندارم 

کرایه نمیدم خودمو شوهرم شاغلیم 

ی کیلو گوشت میگیرم دو ماه اینا میخوریم مرغم ماهی دوتا بگیری میشه ۴۰ تومن 

نون و پنیر و سبزی و اینا با ماهی دو بار بیرون غذا خوردن البته نه رستوران مثلا فسا بود و اینا مگ‌چقد می شه 

پول اینترنتم ک نمیدم داداشم بالا وای فای داره😎😆

شارژم طرح میزنم ماهی ۱۰ تومنم نمیشه چون همش من به شوهرم زنگ میزنم زیاد نمیشه 

لباسم هر چند وقت دو دست میگیرم واسه خونه بیرونم سالی دو دست 

همه پولمون میره واسه قرعه کشی و وام 

یکم مراعات کنی میشه خوب زندگی کرد ولی خب اینا فقط واسه خورد و خوراک بود 

خرج تعمیر ماشین و پوشاک و اینا تازه بچه هم داشته باشی خب بیشترم میشه مثلا ماهی ی تومن باشه عالیه 

خدایا خانوادمو خودت حفظ کن،😇شوهر گلمم حفظ کن از بدیای دنیا 😍😍😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مابا 1300پایه حقوق. حالا آگه اضافه کاری که متغیره بیاد روش  900قسط میدیم بقیه رو یه جوری میگذرونیم تا آخر ماه حقوقش رو سر وقت نمیدونم مثلا دیروز 300مساعده ریختن حالا معلوم نیست کی حقوق بدن 

خدایا مرسی که هر چی مشکل بود برام میفرستی ...سپاسگزارم 😥

بنظرم وام های 4 درصدی بردارید و پس انداز کنید و از حقوقتون بدید و هم زمان زندگی رو جوری مدیریت کنید ک باادامه حقوق بتونید زندگی کنید و خرج های بی موردم حذف کنید  اما خیلیم سخت نگیرید ک هیچ لذتی نبردید اززندگی

باردار نیستم اما عاشق بچه ام......خیلی دلم میخواد مامان بشم...حسابی دلم گرفته...نمیدونم چیکار کنم؟.....الکی تیکر زدم....😢
من طبقه پایین خونه مادرم زندگی میکننم بچه  هم ندارم  کرایه نمیدم خودمو شوهرم شاغلیم  ...

احسنت

باردار نیستم اما عاشق بچه ام......خیلی دلم میخواد مامان بشم...حسابی دلم گرفته...نمیدونم چیکار کنم؟.....الکی تیکر زدم....😢
من طبقه پایین خونه مادرم زندگی میکننم بچه  هم ندارم  کرایه نمیدم خودمو شوهرم شاغلیم  ...

درسته.منم قبول دارم میشه با این میزان دونفری خورد و خوراکو جمع کرد.کما اینکه من اصلا گوشت خوار نیستم

آدم خوبی نیستم اما خدا هرچی خواستم بهم داده.مرسی خدا🌹

سلام دوست من، هزینه زندگی افراد با توجه به شهر محل سکونت و استانداردهای زندگیشون متفاوته، مثلا زندگی تو شهری مثل تهران هزینه های خیلی بالاتری میطلبه تا یه شهر کوچیک. یکی ممکنه استانداردهای زندگیش بر این اساس باشه که حتما لباس مارکدار بپوشه و یکی دیگه لزومی برای این کار نداشته باشه، روی هم رفته بعید میدونم بتونید با الگو قرار دادن هزینه زندگی دیگران درآمد خودتون رو مدیریت کنید، بلکه بهتره برای خودتون یه جدول درست کنید و درآمدها و مخارجتون رو توی اون جدول وارد کنید، من خودم یه فایل اکسل برای مدیریت هزینه هام دارم، البته نرم افزارهایی هم هستن که میتونید ازشون استفاده کنید، وقتی همه هزینه هایی که میکنید رو جایی یادداشت کنید خواه ناخواه سعی میکنید از هزینه های بیش از حد اجتناب کنید

ما همدان هستیم یک وصد  من ماهای قبل خیلی ولخرجی میکردم هی میگفت پول کم اوردم و رعایت کنیم بهش ...

اره میفهمم بخوای همه چیو متحمل بشی سخته خب 

من فقط خورد و خوراک و گفتم اونم بدون بچه 

یکم سیاست داشته باشی میتونی 

مثلا از جاهای ارزون خرید کن تخفیف دارن مثلا  پوشک بچه فله بگیر. و اینا خلاصه ی ترفندای کوچیک کلی جلو میندازتت

خدایا خانوادمو خودت حفظ کن،😇شوهر گلمم حفظ کن از بدیای دنیا 😍😍😍😍😍