همسرم این ماه حقوقشو کامل داده بهم که من مدیریت کنم خرج خونه رو حالا موندم میترسم تا سر ماه کم بیارم شما خرج خونه اتون توو یک ماه بدون مهمونی دادن چقدر میشه
ما که تا یه ماه نمیتونیم نگه داریم بچه هم نداریم. اجاره میدیم ماهی پنصد خورد و خوراک. حقوقشم نزدیک به دو ملیونه.. لباسم ک اصلا نمیگیرم همرو مامانم میگیره اما باز کم میاریم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ماتوشهرتوریستی متل قوزندگی میکنیم گیلاسومااینجایه هفته پیش قیمت کردیم سی تومن ولی نخریدیم گوجه کیلیویی چهار.لباس اینجاگرون یه سارافون برای یک سال صدتومن
ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد
منم شوهرم میگه کل حقوقمو میدم نزدیک یه تومنم از پس اندازی که توو بانک دارم میزارم روش باز کم میارم واسه همین حقوقشو دادمن گفت تو شاید بتونی برسونیتمون تا سرماه
چطوری میرسونید من بچه کوچیکم دارم شیر خشک و پوشک اونم باید تهیه کنیم
ما بچه نداریم اما توشهرمون خرج مخارج زیاده اوایل بی تجربه بودیم و خیلی خرج می کردیم اما کم کم مدیریت میکنیم و از خرجای بیهوده میزنیم...اما از بهترین چیزها هم استفاده میکنیم هرکسی میتونه با قناعت دستش بیاد