2777
2789
عنوان

خرج خونه اتون توو یک ماه حدودا چقدر میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1239 بازدید | 109 پست

ما که تا یه ماه نمیتونیم نگه داریم بچه هم نداریم. اجاره میدیم ماهی پنصد خورد و خوراک. حقوقشم نزدیک به دو ملیونه.. لباسم ک اصلا نمیگیرم همرو مامانم میگیره اما باز کم میاریم 

خدایاااااااا.خودت حواست به نی نی تو راهیم باشه.🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهی دو و نیم ؟؟؟؟؟ چیکار‌میکنی مگ‌خواهر 

ماتوشهرتوریستی متل قوزندگی میکنیم گیلاسومااینجایه هفته پیش قیمت کردیم سی تومن ولی نخریدیم  گوجه کیلیویی چهار.لباس اینجاگرون یه سارافون برای یک سال صدتومن

ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد

منم شوهرم میگه کل حقوقمو میدم نزدیک یه تومنم از پس اندازی که توو بانک دارم میزارم روش باز کم میارم واسه همین حقوقشو دادمن گفت تو شاید بتونی برسونیتمون تا سرماه

خدایا امیدم تویی
شاید ۷۰۰تومن.. در کل زیر یک تومن... البته با مدیریت 

چطورییییییی اخه....ما با هزارتامدیریت زیر دو تومن نمیشه.وضعمونم خوب نیس مستاجریم

پیش ب سوی لاغری واندام زیبااااااااا😍😍من رژیم رو شروع کردممم..خواست توانستن است💪💪💪💪😇😇😇

ما150 تا200 پول ش ا ر ژ ساختمون وقبوض...500 خواروبار..200پوشک ...اگه دکتر نریم ولباس نخریم ورستوران نریم ومهمونی ندیم...اگه ایناهم.پیش بیاد تا2تومن میشه

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد... 
البته بستگی به فرهنگ خرید هم داره ولی معمولا برای دو نفر بدون بچه ۳۰۰ کافیه

سیصد بابا ولمون کن سیصد ر یه هفته ای ما تموم میکنیم 

خدایاااااااا.خودت حواست به نی نی تو راهیم باشه.🙏
شاید ۲۰۰ یا ۳۰۰ فقط خورد و خوراک خونه شایدم کمتر 

واقعا میشه با این مقدار خورد و خوراکو جمع کرد???من هنوز مستقل نیستم منتها امیدوارشدم با حرفت

آدم خوبی نیستم اما خدا هرچی خواستم بهم داده.مرسی خدا🌹
منم شوهرم میگه کل حقوقمو میدم نزدیک یه تومنم از پس اندازی که توو بانک دارم میزارم روش باز کم میارم و ...

خب مگ حقوق شوهرت چقده و کم میاره خواهر 

کدوم شهرید؟؟؟

خدایا خانوادمو خودت حفظ کن،😇شوهر گلمم حفظ کن از بدیای دنیا 😍😍😍😍😍
چطوری میرسونید من بچه کوچیکم دارم شیر خشک و پوشک اونم باید تهیه کنیم

ما بچه نداریم اما توشهرمون خرج مخارج زیاده اوایل بی تجربه بودیم و خیلی خرج می کردیم اما کم کم مدیریت میکنیم و از خرجای بیهوده میزنیم...اما از بهترین چیزها هم استفاده میکنیم هرکسی میتونه با قناعت  دستش بیاد

باردار نیستم اما عاشق بچه ام......خیلی دلم میخواد مامان بشم...حسابی دلم گرفته...نمیدونم چیکار کنم؟.....الکی تیکر زدم....😢