2777
2789
عنوان

خرج خونه اتون توو یک ماه حدودا چقدر میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1239 بازدید | 109 پست
واسه ما حدود دو سه تومنی میشه با پول بنزین دوتامون و شهریه کلاسای من . البته من خودمم کار میکنم

اره يادم نبود كلاسارو

من كلاس زبان ميرم هر ترمم يك ماه و نيم ٢٦٠ تومن

كتاب داره

باشگاه جفتمون ميريم

من كلاس رقص ميرم

خورد خورد ميگيد يادم مياد

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ترجیح میدم مبلغ نگم ریا نشه😉 ولی کلا هزینه ها بالاست، اولا که رمز دوم کارتتو داشته باش تا همون سر ماه اول خرج های واجب رو انجام بدی، مثلا قبض هارو پرداخت کنی ، اگه احاره خونه یا قسط داری اوتارو اول بده، بعد یه دسته بندی کن مثلا هزینه بنزین در ماه، هزینه های روزانه مثل خرید ماست و ...  خوراکی یا لباس واجبی که تو این ماه لازم کیشه بخری مث گوشت و برنج و حتما یه مبلغی رو از همون اول به یه کارت دیگه خودت برای ضرورت بزن، چون ممکنه طبق برنامه پیش نری و اخر ماه کم بیاری

خب مگ حقوق شوهرت چقده و کم میاره خواهر  کدوم شهرید؟؟؟

ما همدان هستیم یک وصد 

من ماهای قبل خیلی ولخرجی میکردم هی میگفت پول کم اوردم و رعایت کنیم بهش گفتم تو نمیتونی والا یه تومنم دست من بودتا سر ماه میرسوندم اینم حالا داده من که بچرخونم خونه رو اما روز سومه من کم اوردم سخته واقعا 

خدایا امیدم تویی
اره يادم نبود كلاسارو من كلاس زبان ميرم هر ترمم يك ماه و نيم ٢٦٠ تومن كتاب داره باشگاه جفتمون مير ...

من شهریه مهد دخترمم هست ، تغذیه هایی که براش میذارم ، لباس و اینا رو حساب نکردم مخصوصا دخترم خیلی لباس خراب میکنه 

هيج وقت خرج و عهده نگير طلب كارت ميشن و نميفهمن دنيا دست كيه حساب كن برنج داشته باشي دويست گوشت و مرغت ميشه و صد ميوه و خورده ريز صدم پوشك ماهت ١٠٠م شير خشكت يه صد تومن خرج الكي بچه صدتومن روزمرگي خرج خودت نخواب بري جايي و ش ارژ و بنزين و مهموني و هيچي برنج باشه اونم صد 

....!هیچ کس احساسم را نفهمید. ..!
چطورییییییی اخه....ما با هزارتامدیریت زیر دو تومن نمیشه.وضعمونم خوب نیس مستاجریم

زندگی نمیکنیم فففقط زنده ایم.تفریح نداریم اصلا.رستورانو غدای بیرون تعطیل.دکتر هم دیگه مجبور باشیم درحد مرگ.میریم.دندونپزشکیو آرایشگاهو... تعطیل