سلام،میخوام بدونم کسی تاحالا بعد از دادن 15تا 20سال بیمه عمر حقوق ماهیانه گرفته?
من یه بیمه عمر باز کردم برای خودم که بعداز15سال پرداخت حقوق ماهیانه برات مقرر میکنن اما چند نفر میگن مگه میشه گولت زدن،پولتو میگیرن و هیچی هم گیرت نمیاد،اما من چن بار از مسئول بیمه پرسیدم گفت جزو شرایت همه ی بیمه های عمره
سلام. بله . شما بعد از ۲۰ سال یا ۱۵ سال یا هر سال دیگه ای سرمایه ای که براتون تو بیمه جمع میشه رو یا میتونی یکجا دریافت کنی یا میتونی بزاری بمونه و ازش حقوق بگیری. دقیقا مثل اینکه پول بزاری بانک و ازش سود دریافت کنی
منم اصلا نميتونم به بيمه هاي عمر اعتماد كنم بونزده سال ديگه اين پولايي كن ميگن هيچي نميشه&nbs ...
بله این در صورتیه که شما یک مبلغ رو به صورت سالانه ثابت پرداخت کنی. ولی اگر هر سال ۵ الی ۲۰ درصورت به پولی که پرداخت میکنی اضافه کنی اون ارزش کم شده پولی رو که شما میگید جبران میشه
منم اصلا نميتونم به بيمه هاي عمر اعتماد كنم بونزده سال ديگه اين پولايي كن ميگن هيچي نميشه&nbs ...
آخه به من گفت بعد از پونزده سال طبق پول ماهیانه ای که دادی حقوق در یافت میکنی مثلأ اگر کمترین مقدار رو ماهیانه پرداخت کنی بعد از 15سال،کف حقوق کارمندی اون سال رو به عنوان حقوق بهت میدن