2777
2789
عنوان

بیمه عمر و سرمایه گذاری

3491 بازدید | 72 پست

سلام،میخوام بدونم کسی تاحالا بعد از دادن 15تا 20سال بیمه عمر حقوق ماهیانه گرفته?

من یه بیمه عمر باز کردم برای خودم که بعداز15سال پرداخت حقوق ماهیانه برات مقرر میکنن اما چند نفر میگن مگه میشه گولت زدن،پولتو میگیرن و هیچی هم گیرت نمیاد،اما من چن بار از مسئول بیمه پرسیدم گفت جزو شرایت همه ی بیمه های عمره

سلام. بله . شما بعد از ۲۰ سال یا ۱۵ سال یا هر سال دیگه ای سرمایه ای که براتون تو بیمه جمع میشه رو یا میتونی یکجا دریافت کنی یا میتونی بزاری بمونه و ازش حقوق بگیری. دقیقا مثل اینکه پول بزاری بانک و ازش سود دریافت کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اصلا نميتونم به بيمه هاي عمر اعتماد كنم  بونزده سال ديگه اين پولايي كن ميگن هيچي نميشه&nbs ...

بله این در صورتیه که شما یک مبلغ رو به صورت سالانه ثابت پرداخت کنی. ولی اگر هر سال ۵ الی ۲۰ درصورت به پولی که پرداخت میکنی اضافه کنی اون ارزش کم شده پولی رو که شما میگید جبران میشه

بله این در صورتیه که شما یک مبلغ رو به صورت سالانه ثابت پرداخت کنی. ولی اگر هر سال ۵ الی ۲۰ درصورت ب ...

برای ما هم هر سال مبلغی اضافه میشه.3ساله بینه کردیم 3تا بیمه عمر30ساله  1بیمه زنان خانه دار 15ساله

منم اصلا نميتونم به بيمه هاي عمر اعتماد كنم  بونزده سال ديگه اين پولايي كن ميگن هيچي نميشه&nbs ...

آخه به من گفت بعد از پونزده سال طبق پول ماهیانه ای که دادی حقوق در یافت میکنی مثلأ اگر کمترین مقدار رو ماهیانه پرداخت کنی بعد از 15سال،کف حقوق کارمندی اون سال رو به عنوان حقوق بهت میدن

بله این در صورتیه که شما یک مبلغ رو به صورت سالانه ثابت پرداخت کنی. ولی اگر هر سال ۵ الی ۲۰ درصورت ب ...

اخه تورم خيلي بالاتر از اين حرفاس 

ادم اون پولارو جمع كنه يه تيكه كوچيك طلا و سكه هرچند وقت يه بار بخره خيلي بيشتر ميصرفه 

من كه پولاي اضافمو هميشه طلاهاي كوچيك خريدم و دوباره رو هم گذاشتم طلاي بزرگتر خريدم 

هميشه سود  كردم

برای ما هم هر سال مبلغی اضافه میشه.3ساله بینه کردیم 3تا بیمه عمر30ساله  1بیمه زنان خانه دار 15س ...

کار خیلی خوبی انجام دادی

این افزایش دل بخواهی هست. میتونی حق بیمه رو ثابت پرداخت کنی یا افزایش بدی. دست خودتونه

آخه به من گفت بعد از پونزده سال طبق پول ماهیانه ای که دادی حقوق در یافت میکنی مثلأ اگر کمترین مقدار ...

چي بگم خدا كنه راس بگن 

از كجا ميخوان بيارن بدن؟؟

اخرش ميشن مثه ثامن الحجج كه اينقد حرف از سود ميزد ورشكست شد