عكس رنگي هم گرفتم مشكلي نبود حتي ميل گذاشتم و عمل كورتاژ تشخيصي هم انجام دادم
منم شوهرم مشکل داره خودمم کمی مشکل دارم
فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚♀️
من عاشق دوقلو هستم چون سنم زياده دوست دارم يه بار باردار شم و دوقلو شه
انشالله دوقلو هم میشه 😁برا دوقلو اگه تونستی برو آی وی اف یا کلومیفن بهت میدن
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚♀️
ان شاءالله ك بارداري عزيزم الكي هاله نميفته ك برو فردا ازمايش بده من ك انقدر از بي بي چك بد ...
فردا تعطیل فکر کنم
آفرین دقیقا بی بی چک دیوونم کرده خیلی بعدش گریه میکنم البته دو سه ماهه بیشتر بی قرار شدم ب خصوص این ماه نمیدونم چمه
1
5
10
15
20
25
30
35
40
ان شاءالله ك بارداري عزيزم الكي هاله نميفته ك برو فردا ازمايش بده من ك انقدر از بي بي چك بد ...
انشالله نی نیت سالم و صالح بیاد بغلت 😁
1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام..منم تاریخ تخمک گذاریم با شما یکی بوده چند روزه دل درد دارم امروزم وحشتناک حالت تهوع داشتم و پادرد و کمر درد و افت فشار ک رو 7 بود..ولی دکترم گفت بی بی چک نزن ک الان نشون نمیده و فقط استرس میگیری ک اگ حامله باشی برات سمه..البته من این ما کلومیفن خوردم سه شب..شما علائمی هم داری??
خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍
خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍
هر چی خدا بخواد ان شاله هست من فک میکنموهمه جیز دست اون بالایی بخواد میشه