2777
2789
عنوان

باداري

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 56 پست
عكس رنگي هم گرفتم مشكلي نبود  حتي ميل گذاشتم و عمل كورتاژ تشخيصي هم انجام دادم

منم شوهرم مشکل داره خودمم کمی مشکل دارم 

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
من عاشق دوقلو هستم چون سنم زياده دوست دارم يه بار باردار شم و دوقلو شه

انشالله دوقلو هم میشه 😁برا دوقلو اگه تونستی برو آی وی اف یا کلومیفن بهت میدن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره اولین ادرارم سمت چپی بود که سریع افتاد 

ان شاءالله ك بارداري عزيزم

الكي هاله نميفته ك 

برو فردا ازمايش بده

من ك انقدر از بي بي چك بدم ميومد ١٦ روز بعده تاخير رفتم ازمايش

بالاخره مامان جانان كوچولو شدم    خدايا شكرت🙏🙏
ان شاءالله ك بارداري عزيزم الكي هاله نميفته ك  برو فردا ازمايش بده من ك انقدر از بي بي چك بد ...

فردا تعطیل فکر کنم

آفرین دقیقا بی بی چک دیوونم کرده خیلی بعدش گریه میکنم البته دو سه ماهه بیشتر بی قرار شدم ب خصوص این ماه نمیدونم چمه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ان شاءالله ك بارداري عزيزم الكي هاله نميفته ك  برو فردا ازمايش بده من ك انقدر از بي بي چك بد ...

انشالله نی نیت سالم و صالح بیاد بغلت 😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فردا تعطیل فکر کنم آفرین دقیقا بی بی چک دیوونم کرده خیلی بعدش گریه میکنم البته دو سه ماهه بیشتر بی ...

منم اون ماهي ك باردار شده بودم خيلي بي قراري ميكردم

دائما اشك تو چشام بود

طبيعيه كلا تو اقدام ك هستي هورمونا بهم ميريزه

انشالله نی نیت سالم و صالح بیاد بغلت 😁

ممنون عزيزم

ان شاءالله شما هم بهمين زودي مياي خبر بارداريتونو همينجا ميدين

موفق باشين🌹😍

سلام..منم تاریخ تخمک گذاریم با شما یکی بوده چند روزه دل درد دارم امروزم وحشتناک حالت تهوع داشتم و پادرد و کمر درد و افت فشار ک رو 7 بود..ولی دکترم گفت بی بی چک نزن ک الان نشون نمیده و فقط استرس میگیری ک اگ حامله باشی برات سمه..البته من این ما کلومیفن خوردم سه شب..شما علائمی هم داری??

ان شاله باردارین...

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍

منم دوقلو میخوام

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍

هر چی خدا بخواد ان شاله هست من  فک میکنموهمه جیز دست اون بالایی بخواد میشه