2777
2789

مجعد و فر که خیلی قشنگه😍بعد حمام شونش نکن فقط روغن بزن انقد قشنگ وایمیسه

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فر که خیلی خوشگله😍

چند وقتشه؟

خودش بزرگ بشه موهاش لخت میشه

یک صبح جمعه پا میشی میبینی یه مرد پر ادعا با بی تدبیری، مملکت را به دامن تفرقه و آشوب انداختهیه صبح جمعه دیگه هم پا میشی میبینی یه مرد بی ادعا با شهادتش موجب همدلی و وحدت یه ملت شده.  چقدر فرق است بین کسی که بندگی خدا را میکند و کسی که نوکری کدخدا را
دختر دوسال و دو ماهشه همش موهاشو باید جمع کنم آخه انگار نبندم شلختس

آره. ولی بلند تر بشه خیلی خوشگل میشه. همون بهم ریختگیش هم قشنگه. بهش روعن بزن. خیلی قشنگ میشه

موهای دختر من خیلی لخته. اصلا جمع نمیشه. پنس و کش و تل هم که میزنم، سریع باز میشه. از بس لخته. اینجوری  هم خیلی نامرتبه

یک صبح جمعه پا میشی میبینی یه مرد پر ادعا با بی تدبیری، مملکت را به دامن تفرقه و آشوب انداختهیه صبح جمعه دیگه هم پا میشی میبینی یه مرد بی ادعا با شهادتش موجب همدلی و وحدت یه ملت شده.  چقدر فرق است بین کسی که بندگی خدا را میکند و کسی که نوکری کدخدا را
دختر دوسال و دو ماهشه همش موهاشو باید جمع کنم آخه انگار نبندم شلختس

روغن آرگان صاف میکنه

استارتر در مورد مشکلش با همسرش میگه بعد خیلی ها میگن بی محلی کن خواهررر😐 خیلی دوست دارم در جواب اینا این جمله معروف و بگم : ای که عزرائیل بهت محل بذااااره خواااهر 😁