2777
2789
عنوان

جوش و جای جوش روی کتف و پشت و کمر!

| مشاهده متن کامل بحث + 80902 بازدید | 39 پست
بله منم خیلی جوش میزدم یه سری دوره کاملشو رفتم  واقعا برام تاثیرداشت ولی الان که زایمان کردم د ...

ازشون بدم میاد تو آینه که نگاشون میکنم اعصابم خورد میشه!خیلی پشت رو زشت میکنن!

من خودمم عادت کردم همش دستکاریشون میکنم!

خوب ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌نباشید از خوب بودن هیچ خیری نمی‌بینید! تمام زندگی به شانسه نه به خوب بودن! 😊 
من کمر و کتف و صورتم خیلی میزد اول حجامت کمر  بعد فست دست بعد حجامت صورت بعد زالوو بعد میک ...

اوووووو چقد کار داره!

این میکرو درم و فست دست چی هست؟

خوب ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌نباشید از خوب بودن هیچ خیری نمی‌بینید! تمام زندگی به شانسه نه به خوب بودن! 😊 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید شامپو بدنت باعثش میشه.واسه جوش باید یکی یکی عادتهایی که داریو ترک کنی یه مدت ببینی جوشا بخاطر ا ...

نه فک نکنم به خاطر اون باشه قبلش هم بود تازه به نظرم بیشتر به قول خودت وقتی صابون استفاده میکردم بدتر هم بود

نمیدونم!

خیلی دستکاریشون میکنم!

میکرودم یه دستگاهی هست میکشه رو صورت جرم صورت میگره چون شما براکمره نیاز نیست فست یه رگه تو دست ...

اوهوم!

آها گفتی دست یادم رفت بگم رو بازو هام هم خیلی جوش میزنه!

الان تابستونه مدام خاک شیر درست کن بخور

ضرر نداره مداوم مصرف کنی؟

من مراحلشو که انجام دادم واقعن انقد صورتم سفید و و صاف و وتا یک سال و نیم جوش نمیزد جوری شده بود که ...

جدی؟

چه خوب! چقد هزینه کردی ؟

خب چرا دیگه ادامه ندادی؟

ازشون بدم میاد تو آینه که نگاشون میکنم اعصابم خورد میشه!خیلی پشت رو زشت میکنن! من خودمم عادت کردم ه ...

ببین هر روز عرق کاسنی وشاطره بخور و هر روز قبل هر وعده ناهار وشام یه لیوان اب زرشک بخور کبدت که پاکسازی بشه جوش نمیزنی وجای جوش هم میره

تا خدا با من است زمانه با من است .
جدی؟ چه خوب! چقد هزینه کردی ؟ خب چرا دیگه ادامه ندادی؟

الان بچه داره اونجایی که میرفتم راهش خیلی دوره به خونمکن کسی نیست دخترمو بگیره ولی توفکرم که باز برم

هزینش دوسال پیش همش باهم یه صدوپنجاه تادویست

الان بچه داره اونجایی که میرفتم راهش خیلی دوره به خونمکن کسی نیست دخترمو بگیره ولی توفکرم که باز برم ...

اگه باردار باشیم ضرر داره حجامت؟

خدا جونم هرموقع خودت صلاح دونستی ی نی نی سالم و صالح و عاقل و خوشگل و همراه با رزق و روزی فراوان ب من و همسرم عطا کن💞👪،ای مهربانترین مهربانا و ای بخشنده ترین بخشنده ها😍، فقط کافیه خودت اراده کنی، دل من و همسرمو شاد کن، دوست دارم خدا جونم😙❤❤ 
ببین هر روز عرق کاسنی وشاطره بخور و هر روز قبل هر وعده ناهار وشام یه لیوان اب زرشک بخور کبدت که پاکس ...

آره راجب این پاکسازی کبد و خون خیلی شنیدم، 

میرم دنبالش!