2777
2789
عنوان

جوش و جای جوش روی کتف و پشت و کمر!

| مشاهده متن کامل بحث + 80885 بازدید | 39 پست
الان بچه داره اونجایی که میرفتم راهش خیلی دوره به خونمکن کسی نیست دخترمو بگیره ولی توفکرم که باز برم ...

ایشالا جور بشه بتونی دوباره بری!

هزینه ش هم به نظرم خوب بوده واسه این همه کار!

خوب ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌نباشید از خوب بودن هیچ خیری نمی‌بینید! تمام زندگی به شانسه نه به خوب بودن! 😊 
اینجوری که میگی باید هورمونی باشه احتمالا درسته ؟

عزیزم این قرص باعث خشک شدن و از بین رفتن کل جوشهای بدنت میشه

اخه من چرا انقد این بیشرفوووووو میخوامش, جوووووووون!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این قرص باعث خشک شدن و از بین رفتن کل جوشهای بدنت میشه

مرسی عزیزم

خوب ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌نباشید از خوب بودن هیچ خیری نمی‌بینید! تمام زندگی به شانسه نه به خوب بودن! 😊 

من تضمینی ی عکس ازجوشات بفرست ی پکیج بهت میدم همه جوشات +جای جوشات میره حتی نصف پول دوادکتریم ک میری نمیشه حتی میتونی بری تحقیق کنی راجعب کرمی ک میگم فقط اول بایدبدونم چ نوع جوشیه عکسشوتوشخصی فقط ازجوشات برام بفرست 

اره حتما میرم لبته دوسال پیش این قیمت بود الان خیلی بالارفته

وای آره اینم حتما اینم ربط میدن به دلار و هرچی میخوان میکشن روش    

من تضمینی ی عکس ازجوشات بفرست ی پکیج بهت میدم همه جوشات +جای جوشات میره حتی نصف پول دوادکتریم ک میری ...

دوست عزیز ممنون از لطفت 

ببخشید خدای نکرده قصد جسارت ندارم ولی من خیلی اهل استفاده از این پکیج ها نیستم ترجیح میدم اساس و ریشه ی یچیزی رو درمان کنم!

قبلا هم عطاری بهم گفته بود ممکن به خاطر خون و کبد باشه من توجه نکردم الان که میبینم دوستان هم میگن فک کنم باید برم دنبال این کار.

مرسی عزیزم تشکر    

خواهش میکنم ولی دکترم ک بری ی صابون بهت میده ی ژل ی کرم ک ماروشمون کاملافرق داره 

نه دکتر نمیرم تصمیم دارم برم دنبال طب سنتی!