2777
2789
عنوان

خانما آشپز بیاید کمک

332 بازدید | 37 پست

سلام فردا مهمون دارم. میخوام فسنجان درست کنم. سوالم این آیا با گوست قرمز فسنجان خوشمزه میشه؟ ایا اصلا کسی فسنجان با گوشت قرمز درست کرده؟ 

یا همیشه با مرغ؟

چطوری درستش کنم که واقعا مهمونام خوششون بیاد؟ 

نا امید دارم میشم برام دعا کنید مادر بشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با مرغ خوب می شه،اگه خواستی گوشت قرمز بریزی چرخ کن بعدقلقلی کن سرخ کن بریز توش 

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.

منم اتفاقا فردا مهمون دارم و میخوام فسنجون درست کنم.😊

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
من با مرغ بیشتر دوست دارم. گوشت قرمز باید چرخ کرده باشه با پیاز و ادویه قلقلی کنی. گوشت خورشتی نریز ...

ممنونم.  حالا یک سوال من چرخ گوشت ندارم واگر اسیاب کنم پودر میشه به نظرتون با. گوشت کوب بکوبمش خوبه؟

خواهر شوهرم یه بار با گوشت قرمز درست کرده بود واقعا بد شده بود مزه همه چیز میداد به جز فسنجون

چه جالب نمیدونستم ممنونم از راهنمایی ات