2777
2789
عنوان

سلام به همگی.خورشت قیمه برای بیست نفر چقد گوشت میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 17724 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند روز باید بشینم حساب کتاب کنم یه چیز دیکه درست میکنم کمتر حساب کتاب بخواد عزیزم (شوخی گلم)   ...

من دو روز پیش نزدیک ۳۰نفر مهمون داشتم بخدا ازیک هفته قبل لیست مینوشتم وسیله میخریدم همه رو خودم تنهایی درست کردم هیشکی کمکم نکرد 

من دو روز پیش نزدیک ۳۰نفر مهمون داشتم بخدا ازیک هفته قبل لیست مینوشتم وسیله میخریدم همه رو خودم تنها ...

واقعا دست تنها سخته ....ولی حسنش اینه کسی دخالت نمیکنه قشنگ کار خودت میکنی .من مهمان دارم دوست دارم هیچ کس کمک نکنه اونجوری که دوست دارم آماده کنم 

توجه توجه:هرکسی تو گور خودش مبخوابونن       
منم به امید خدا مهمون دارم بچه کوچیک 5ماهه دارم نمیدونم خودم درست کنم یا از بیرون بگیرم 25 نفری حداق ...

عزیزم یا بچه سخته از بیرون بگیر 

توجه توجه:هرکسی تو گور خودش مبخوابونن