2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جالبه همونایی که به ظاهر باهات بیشتر گرم میگیرن وآدم اصلا انتظارش رو نداره،پشت سر حرف میزنن

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.

آره خیلی اتفاقی دیدم واقعا ناراحت شدم خیلی هم نزدیک هستن .دلم اصلا باهاشون صاف نمیشه

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

من به خودم اجازه سرک کشی به حریم دیگران رو نمیدم☺

https://abzarek.ir/service-p/msg/2327236🖤دیگر هیچوقت من  تو را ندارم اما ، تو را تا ابد دوست خواهم داشت ________در سرم جنگ های زیادیست که تنها کشته اش منم 💔🥀  یک شرقیِ غمگین ... https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

مثلا یه روز که ما رو دعوت کرده بود 

پشت سرمون گفته اره من میدونی چقد خرج کردم اومدن خوردن رفتن 

تلپ شدن , خستم کردن 

دخترشون که تازه عروسی کرده بهانه کردن همشون ریختن اینجا 

درحالیکه بخدا التمااااسمون کرد که رفتیم حتی من سرکار بودم زنگ زد گفت اگه نیای دیگه من ن تو 😔 

یه حرفای زشتی درباره مامانم و خواهرم زده بود

اره مال نزدیک ترین کسم با دوستش غیبت منو کرده بودن البته غیبت ک نه ازمشکلات خصوصیم برا دوستش گفته بود

یه روزی انقدپولدارمیشم ک وقتی گوشیم هنگ کرد...خیلی بیخیال,,,محکم بکوبمش به دیوار😇😕
چقد نامرد ك واسه شما فرستاده

در مورد قیافم داشتن نظر میدادن میخندیدن 😒اونم با یه پسره😔

وطن پرندهِ پَر در خون.... وطن شِکُفتهِ گُل در خون.... وطن فَلات شَهید و  شب... وطن پا تا به سر خون... وطن تَرانه زِندانی... وطن قَصیدهِ ویرانی... بِخوان که دوباره بِخواند این عَشیره زندانی گُل سُرودِ شِکَستن را... بِگو که به خون بِسُرایَد این قَبیلهِ قُربانی حَرفِ آخرِ رفتن را...بِگو...بِگو که به خون میسرایم...با تَمامِ دِل و جاْنَم...حَرفِ آخر رَفتَن را....

خودم که ولی دخترخالم گوشی خواهرشوهرشو میگیره که یه چی رو تنظیم کنه میبینه فامیلای شوهرش تو گپ هستن،خواهرشوهرش عکس سرویسی که شوهر این براش خریده رو گذاشتن چه حرفایی که راجبش نزدن،اینم میگیره گوشیو جلو شوهرش نشون میده چیا گفتن

یا مامانم مریضه یه روز زنگ زده بهش گفته اگه تونستی بیا کمکم 

چه حرفایی ک نزده بود 😔😔😔 

انگار دختر خودش مرده , انگار من نوکرشونم , فقط وقتی کارشون بهم گیره میام سراغم 😔😔 

درحالیکه مامانم حتی خرید ماهانه این خانمو براش انجام میده از جون و دل دوسش داره و هرکای بخواد ما پشتشیم 

نمیدونم این حرفا از کجا میان چطورتونست بگه

وووای نه اصلا تا حالا تو گوشی کسی جز همسرم نرفتم که ببینم غیبتمو کردن

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

دست به گوشی کسی نمیزنم اصلا 

خوشم هم نمیاد کسی تو گوشیم سرک بکشه

با تاسف به گذشته نگاه نکن.گذشته دوباره باز نمیگردد.با هوشمندی امروزت را بهتر کن، چرا که از آن توست وبا قلبی محکم، به سراغ آینده برو...😚