2777
2789
عنوان

سلام، سفر بخیر ..

224 بازدید | 2 پست

عزیزان من ... گل دخترا..‌گل پسرا .‌. تشریف می آرید شمال قدمتون رو چشم ...فقط مواظب جنگلمون باشید ... بخدا اولین پلاستیک رها شده در زمین هنوز تجزیه نشده ....خواهشا حداقل از ظروف گیاهی استفاده کنید .... قلیون می کشید اشکال نداره هرکسی به افکار خودش ولی فکر کنید که می آین اینجا ریه ها تون هوای سالم بگیره و ریلکس کنین ....بعد اونوقت با دود دوباره اون ریه های قشنگتون که شور زندگی درش جریان داره خراب می کنید ....یاد داشته باشید که این هوا وفضای پاک فقط مال شما نیست ...میراثی از شما به غنچه های باغچه زندگی شماست ...پس سالم به اونها سند بزنید ...بهار تموم نشده شاخه ها در حال رشدند ...همونطور که مواظب بچه هاتون هستید مواظب شاخه های درخت ها هم باشید .....دریا سخاوت مند همه چیز به ما می ده ... پس سخا وتمندانه از دریا در مقابل آلودگی ها مواظبت کنیم ....فدای تک تک تون ...لطفا شما هم سفیر مواظبت از جنگل و دریا باشید

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))

من وقتی میام شمال اینقدر آشغال میبینم ریختن همه جا یا یادگاری رو درختا نوشتن یا سد زدن جلوی رودخونه ها و جنگل ها رو تخریب کردن عوض اینکه دلم باز بشه دلم میگیره😔عاشقه شمالم ولی وقتی میام حالم بد میشه این چیزا رو میبینم.😔

شازده کوچولو پرسید تو سواد داری؟ روباه گفت سواد ماله آدم هاست من شعور دارم
من وقتی میام شمال اینقدر آشغال میبینم ریختن همه جا یا یادگاری رو درختا نوشتن یا سد زدن جلوی رودخونه ...

فداتون ...واقعا همینطوره

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان