2777
2789
عنوان

واسه مادر و پدرم دعا كنيد

114 بازدید | 7 پست

بچه ها دلم خيلي گرفته مامان باباي من خيلي زحمت كشيدن هردو براي من اصلا كم نزاشتن اما هيچوقت تفريخ نكردن مخصوصا مامانم همش فكر و خيال ميكنه تورو خدا واسه دل مامان باباها دعا كنيد براي مامان باباي منم دعا كنيد يكم ارامش داشته باشن سلامت باشن بخدا ميبينمشون دلم ميتركه دعا كنيد مامان بابام خوشحال باشن البته مامان باباي همه خوشحال باشن سالم باشن ايشالله هيچوقت هيچكي اب شدن مامان باباشو غصه خوردناشونو نبينه خواهش ميكنم واسمون دعا كنيد

خدايا به همه ارامش و خوشبختي بده 💗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خيلي ناراحتم مامانم كارمنده بازنشسته ولي هنوز كار ميكنه بابامم همين طور  ولي اصلا به خودشون نميرسن بياين نفري بيست تا صلوات بديم واسه سلامتي و شادي دل مامان باباها از خدا بخوايم دلشون شاد باشه از ته دل ارامش داشته باشن 

الهییی عزیزززم ،انشااالله که سایه همههه پدر مادرا رو سر بچه هاشون باشه و همیششه شاد و سلامت باشن

ايشالله قربونت برم