2777
2789
عنوان

یاسمن اشکی... میهمان ماه عسل. سفیر مبارزه با hpv و تناقض در حرفهایش

| مشاهده متن کامل بحث + 6252 بازدید | 213 پست
عزیزم. بیماری ایشون نادر بود. این موضوعی که داشتن اطلاع رسانی میکردن در مورد زگیل تناسلی بود که اتفا ...

من برنامه رو کامل ندیدم. ولی بیماریشون مگه در مورد ضعف دستگاه ایمنی نبود؟

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

عزیزم خود من ۴ سال قبل واکسن گارداسیل زدم سه دوره است از هلال احمر گرفتم هیچ عوارض جسمانی برای من نداشته و خیلی راضیم از این کار صد در صد برای دخترام هم در ۱۵ سالگی یعنی قبل از شروع فعالیت جنسی این واکسن تزریق میکنم

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از احساسات و عقاید مردم روزه دار سواستفاده کردن خیلی بده تو این کشور ویروس شناس نیست ؟ دکتر و محقق ...

عزیز روزه دار . منم روزه دارم قربونت بشم تهمت نزن . بنده خدادخودش گفت از ۱۷ سالگی توی همین ایران بیماریم پیدا شد . بنده خدا اصلا نگفت اونجا گرفتم .

ضمن اینکه نذار از مسلمون بودن و روابط مسلمانی  و خانواده های سالم در این کشور بگیم که بوی گندش عالم رو برمی داره ....

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
چه عوارضی

تو فلسطین اشغالی بود اگه اشتباه نکنم تزریقشو متوقف کردن چون خیلی عوارض داشت و باعث مرگ و میر میشد

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
از احساسات و عقاید مردم روزه دار سواستفاده کردن خیلی بده تو این کشور ویروس شناس نیست ؟ دکتر و محقق ...

الان شما از جملات آخر منظورت ایران بود؟!از کشور خودت خبرنداریا عزیزم😁

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱
باز ی زن اومد حرف زد بقیه زنا بدتر از غیر همجنسامون اومدن با خاک یکسانش کنن از حسادت!روی سخنم با پرس ...

حالا چون همجنس مون هست هرچی گفت باور کنیم؟!!!! 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

اصلا اون جايى كه عليخانى گفت چرا پول اين واكسن رو  وزارت بهداشت و مثلا يه نهاد نمى ده خيييييلى قيافش تابلو بود

اينا همش نقشست

همون لحظه شماره اعلام كردن كه مردم با احساس ايران پول بريزن

اينا دزديه

بخدا يه قرونشو خرج مردم نمى كنن

همين عليخانى  و دختره و عوامل برنامه مى زنن به جيب

من متوجه تناقض حرفاش شدم براي سنش كه رفته بود امريكا و غيره 

اما فك ميكنم اگه اين خانوم جاسوس بود امكان نداشت كه سوتي بده 

و توليد واكسن گارداسيل به صورت ملي و تزريق ان به كودكان بزرگترين موهبت 

چون قيمت واكسنياسون الان نزديك ١ مليون تومنه

خدايا شكرت 🙏🏻

میگفت زیست خونده و اطلاعات کافی تو  این زمینه داره..

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

خب باید تحصیلات مربوط بهش داشته باشه یا نه؟؟  منم میخوام قدمی در راستای فیلم سازی بردارم. ولی ...

ببین عزیزم کشک که نیست اگر یه نفر بخواد دارویی رو تولید وپخش کنه باید از یه سری فیل تر رد بشه این دارو حتمااا امتحان شده ازمایش شده والان اجازه تبلیغ گرفته همه اینها زیر نظر وزیر بهداشت انجام میشه که دکتر هم هست جای نگرانی نیست

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
عزیز روزه دار . منم روزه دارم قربونت بشم تهمت نزن . بنده خدادخودش گفت از ۱۷ سالگی توی همین ایران بیم ...

تهمت نمیزنم

برم ببین این اصلا کی هست؟

نمیدونم کجا زندگی میکنی ولی تو شهر ما مردم هنوز اونقدر که شما بوشو شنیدی بی دین و ایمان نشدن

بعد شما باور کردی ک یهو مریض شده😁😁

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
وااااااااای خدایا تلویزیون رسمااااا دروغگوها رو میاره

واقعا راه جدید کلاه برداری رو یاد گرفتن به روی خودشم نیاورد برنامه وقتشه😐😑

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!

یا  (به انگلیسیHuman Papillomavirus) ویروسی است که بیش‌تر از همه در زمان آمیزش جنسی و از طریق تماس مستقیم بین پوست افراد انتقال می‌یابد. بیش از ۱۰۰ نوع یا سوش مختلف از HPV وجود دارد. اکثر مردان و زنانی که دچار این عفونت هستند از این موضوع بی‌اطلاع می‌باشند، زیرا در بدن آنها علائم یا مشکلات بهداشتی ایجاد نمی‌شود. اما در برخی از موارد، انواع خاصی از HPV می‌توانند در قسمت‌های مختلف بدن باعث ایجاد زگیل (توده غیرطبیعی و غیر سرطانی بر روی پوست) یا زگیل تناسلی بشوند. در موارد دیگر، انواع خاصی از HPV می‌توانند ضایعات پیش سرطانی (یعنی نواحی دارای بافت‌های غیرطبیعی) یا سرطان ایجاد نمایند.

توکلت علی الله.... تا همه امیدم به توست،مرا از خطرات چه باک!