2777
2789
عنوان

یاسمن اشکی... میهمان ماه عسل. سفیر مبارزه با hpv و تناقض در حرفهایش

| مشاهده متن کامل بحث + 6252 بازدید | 213 پست
تو برنامه اصلا اصلا نگفت ناشی از ایدز . اصلا . گفت آرزو میکردم ایدز باسه که حداقل بدونم چیه و راه در ...

آره منم شنیدم گفت عوارض ایدز داره ولی ازمایش منفیه میگفت این یه بیماری خونیه که سیستم ایمنی بدن دشمنو تشخیص نمیده و خودشون به خودشون حمله میکنن به خاطر همین همیشه یه جنگ داخلی تو بدنش هست که باعث تب همیشگیشه‌.

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه بيماري نادري ؟ 

حرف از hpv نيست مگه ؟ كجااااش نادر ؟ خيليي از كسايي كه بيشتر از يك شريك جنسي داشتن تو زندگي ممكنه اين ويروس داشته باشن ( منظور حتي خيانت جنسي اقايون است ) 

چون اين ويروس با هيچي قابل پيشگيري نيس بايد اطلاع رساني ميشد ( حتي ك ا ن د و م ) اما hiv با پيشگيري منتقل نميشه

خدايا شكرت 🙏🏻

عزیزم بیماری ایشون یه چیزی بوده این واکسنه یه چیز دیگه....واکسنه برای بیماری زگیل تناسلیه

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

بعدشم دیدن وزیر فکر نکنم اونقدر سخت باشه.چون همه ی وزیرا معمولا با کسانی که تو بخش خووشون در حال فعالیت و یا خیر خواهن دیدار میکنن

توکلت علی الله.... تا همه امیدم به توست،مرا از خطرات چه باک!
چه جالب نمى  دونم درسته يانه ولى ملت جو گير همون روز ششصد ميليون كمك كرده بودن

از احساسات و عقاید مردم روزه دار سواستفاده کردن

خیلی بده

تو این کشور ویروس شناس نیست ؟ دکتر و محقق نیست؟ 

یه زنی که تو امریکا معلوم نیست چه کارهایی کرده و چه جوری بیماری گرفته اومده داره از این بیماری ها میگه برای مردمی که مسلمونن و راحت و بدون قید خانواده رابطه جنسی برقرار نمی کنن 

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
اصلا شما فهمیدید دختره چی میگفت؟ میگفت که این واکسن رو برای جلوگیری از اچ پی وی بزنید نه بیماری ای ...

و اینم اضافه کنم گفت برای جلوگیری از بیماری که داره مثل 

سونامی در سالهای آینده دنیا رو فرا میگیره . نگفت الان زیادن . گفت موحش بعدا میاد

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
چه بيماري نادري ؟  حرف از hpv نيست مگه ؟ كجااااش نادر ؟ خيليي از كسايي كه بيشتر از يك شري ...

از کم اطلاعی مردم استفاده می کنن

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”

خانوما اگر این واکسن مشکل داشت هیچ وقت وزیر بهداشت حمایتش نمیکرد!

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
حارا یکی هم که اومده قدمی در راه بهداشت کشور برداره دادن ترورش میکنن

خب باید تحصیلات مربوط بهش داشته باشه یا نه؟؟ 

منم میخوام قدمی در راستای فیلم سازی بردارم. ولی وقتی هیچ تخصصی ندارم چه کار میتونم بکنم 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
بچه ها چند وقت پیش برنامه وقتشه یک زن و شوهر خیر رو اوردن و در اخر هم برادر خواهری رو اوردن که بیمار ...

وااااااااای خدایا تلویزیون رسمااااا دروغگوها رو میاره

گر تو با بد ، بد کُنی پس فرق چیست ؟ 
چه بيماري نادري ؟  حرف از hpv نيست مگه ؟ كجااااش نادر ؟ خيليي از كسايي كه بيشتر از يك شري ...

نه خودش یه بیماری دیگه داشت که خییلی نادر این یه شب نذر میکنه که اگه حالش بهتر بشه و تب نکنه برگرده ایران و راجع به بیماری های مقاربتی به مردم اطلاعات بده.

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️