2777
2789
عنوان

یاسمن اشکی... میهمان ماه عسل. سفیر مبارزه با hpv و تناقض در حرفهایش

| مشاهده متن کامل بحث + 6252 بازدید | 213 پست
اینکه ما میبینیم بقیه چی میگن و مدام تکرارش میکنیم خیلی بده ایرانیارو قبول نداریم سایتا خارجی رو بری ...

باشه بابا درست میگی

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه میرم میبینم بعد اظهار فضل میکنم با دلیل با مطالعه نه حرف بقیه رو تکرار کردن

باشه به اظهاراتت ادامه بده😂😂😂

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
اینکه ما میبینیم بقیه چی میگن و مدام تکرارش میکنیم خیلی بده ایرانیارو قبول نداریم سایتا خارجی رو بری ...

من اتفاقا قبل توصیه شما اینکار رو انجام دادم، و اتفاقا در کنار تمام سایتایی که از خوبی های گارداسیل گفتن,شما که اونها رو خوندید سایت های علمی مخالف با گارداسیل رو هم بخونید به زبان خارجی و یک طرفه قضاوت نکنید.حرف هر دو و دلایل هردو طرف رو بشنوید و بخونید و خودتون فکر کنید

در ایرلند پدرو مادر قربانی های واکسن سالها تلاش کردند تا تونستن این واکسن رو تو کشورشون غیرقانونی کنن

تو ژاپن هم پدرو مادر قربانی ها غیرقانونی میکنن،دوباره یک پزشک نظر مردم رو با تبلیغات به این واکسن جلب میکنه و از طرف سودجویان این واکسن بهش جایزه میدن.

و این رو هم بدونید که روزنامه ها و خبرگذاریهای مطرح جهان از طرف اسپانسرهای سرمایه دارشون اجازه ندارن هر مقاله ای که مخالف با سودجویی اسپانسرهاشون باشه تو اخبار و سایت هاشون بگذارن.

در ضمن جدای از معایب ذکر شده در مقالات زبان اصلی موجود در اینترنت,,,دروغگویی این خانوم از همه بدتر هست و توجیه نداره راجع به مدرک تحصیلیش،بیماریش،سانسور شدن دروغهایی که به رادیو زمانه گفته بود و تناقضشون با دروغهای جدیدش

دوستانیکه تاپیکهای من بودید....من  شکر خدا مامان شدم ...امیدتون به خدا باشه ...إن شاء الله روزی همتون بچه های خوشگل و سالم و صالح و عاقل