2777
2789

من ۳۴ سالمه وهمسرم ۴۶ سالشه

ی پسر ۱۴ ساله دارم 

خیلی سال بچه دار نشدم تا اینکه با اصرار شوهر وپسر اطرافیان باردار شدم توی دوسه سال اخیر دوتا سقط داشتم که یکیشون پسر ودومیش دختر بود

اوضاع مالی خوبه خداروشکر 

برای بچه دار شدن خیلی مردد هستم با این اوضاع کشور وبا توجه به سقطهایی که داشتم میترسم. از این طرفم همسروپسرمم خیلی بچه دوست دارن. وسنم داره بالا میره وریسک بارداری پرخطر بیشتر میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم چون دوتاسقط داشتی بهتره به پزشک زنان زایمان که فلوشیپِ سقطِ مکرر باشه مراجعه کنیدوضمناً سنتون هم بالاهستش بایدتحت نظرپزشک باشید

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
ببین عزیزم چون دوتاسقط داشتی بهتره به پزشک زنان زایمان که فلوشیپِ سقطِ مکرر باشه مراجعه کنیدوضمناً س ...

درسته حتما باید برم تحت نظر دکتر تازه بارداریهای بد وخطرناکی هم دارم😐

حوصله داریااا..بی خیای بابا یکی کافیه

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم