2777
2789
عنوان

کی تا حالا سرکلاژ کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 10842 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیز دلم ترس نداشته باش ایشالا که مشکلی پیش نمیاد من درد داشتم زیر دلم و داخل واژنم اگه دکتر تشخی ...

عزیزم منم دوروزه زیرشکمم سمت راست و گاهی واژنم درد داره مخصوصا وقتی میخوام راه برم .ولی خداروشکر لکه بیینی ندارم .بنظرت مهمه استراحت کنم یا برم دکتر

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
عزیزم منم دوروزه زیرشکمم سمت راست و گاهی واژنم درد داره مخصوصا وقتی میخوام راه برم .ولی خداروشکر لکه ...

بنظرم حتما یه سونو برو

من لکه نداشتم یهو یروز صبح خونریزی شدید پیدا کردم

من از درد راه رفتنم مشکل شده بود قشنگ حس میکردم دهانه رحمم درد میکنه

[QUOTE=60719522]مررسی ک گفتی حتما میرم[/QUOTEدوست عزیز من در هفته پانزدهم سرکلاژ شدم که بسیار راضی بودم من این عمل رو در بیمارستان مهدیه شوش تحت نظر خانم دکتر معصومه میرزا مرادی انجام دادم که بسیار دکتر باوجداني هستن متخصص بارداری پر خطر هستن یک هفته استراحت مطلق بودم وبقيش معمولی فقط ظرف و جارو انجام نمی دادم ولی گرد گیری حتی شستن سرويس ها و آشپزی رو خودم انجام میدادم منم از خانوادم دورم  وطبقه چهارمه خونم واسانسور نداره وفقط برای دکتر رفتن میرفتم بیرون ودر هفته سی و هفتم پسر گلم رو به دنیا آوردم که خداروشکر نیازی به موندن در دستگاه نداشت البته من یک سقط در هفتم نوزدهم داشتم که به خاطر کوتاهی طول سرويکس بود به همین خاطر سرکلاژشدم انشاءالله که کمکی کرده باشم

[QUOTE=60719522]مررسی ک گفتی حتما میرم[/QUOTEدوست عزیز من در هفته پانزدهم سرکلاژ شدم که بسیار راضی ب ...

دقیقا مث من بودید شما

به استارتر هم گفتم کسایی که سرکلاژ میشن به دلیل کوتاهی سرویکس و سقط چهار پنج ماهس

💋👨‍👩‍👦‍👦💋امیرعلی 👦.امیرحسین 👶👬
دقیقا مث من بودید شما به استارتر هم گفتم کسایی که سرکلاژ میشن به دلیل کوتاهی سرویکس و سقط چهار پنج ...

آره اتفاقا من دکترم برای بارداری دوم نمی خواست سرکلاژ کنه چون درهفته دوازدهم طول سرويکسم خوب بود ولی بهم یک هفته استراحت مطلق داد گفت اگه اومد پایین سرکلاژت میکنم که بعد یه هفته اومد پایین ومن سرکلاژ شدم اسم پسر منم امیر علیه 

یعنی میگین احتمالش هست احتیاج نداشته باشم ب سرکلاژ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟🤔

احتمالش زیاده اخه برا من بعد از سقط 16 هفته بود ب ا اکثر دوستان همینه، زنداداشمم 21 هفته اونم سرکلاژ شد ولی دوستم که 35 هفته بود، حاملگی بعدیش سرکلاژ نشد