2777
2789
عنوان

کی تا حالا سرکلاژ کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 10842 بازدید | 54 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من زایمانم زودرس بود نه سقط  دکتر گفت احتیاطا باید سرکلاژ بشی

عزیزم معلوم نشد چی باعث شده زایمانت زودرس باشه منم تازه وارد ۳۱هفته شدم خیلی میترسم خدانکرده زایمان زودرس بگیرم

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
[QUOTE=60718394]من الانم سرکلاژم سر پسر اولم دیر سرکلاژ شدم و اورژانسی شدم خیلی سخت بود اما سر این س ...

یه پسر الان دارم این بارداری سوممه اون 37هفته دنیا اومد

اما سر این چون زود دوختم کلا مشکلانم خیلی کمتره الحمدلله

💋👨‍👩‍👦‍👦💋امیرعلی 👦.امیرحسین 👶👬
عزیزم معلوم نشد چی باعث شده زایمانت زودرس باشه منم تازه وارد ۳۱هفته شدم خیلی میترسم خدانکرده زایمان ...

نه عزیز دلم ترس نداشته باش ایشالا که مشکلی پیش نمیاد من درد داشتم زیر دلم و داخل واژنم اگه دکتر تشخیص داده بود شاید با استراحت حل میشد چون الان ک پروندمو گرفتم از بیمارستان سونوی بیمارستان نوشته جفت جابجا شده و سر راهی بوده و دلیل خونریزی و زایمانمم جداشدن جفت بوده

من الانم سرکلاژم سر پسر اولم دیر سرکلاژ شدم و اورژانسی شدم خیلی سخت بود اما سر این سیزده هفنه سرکلا ...

سرویکستون چند بود که سرکلاژ شدین ؟مال من تو 13هفته ،15هست فردا سرکلاژ میشم ،امکان داره بعد سرکلاژ بیشتر بشه با استراحت ؟

متاسفانه چرا اکسیژن بهش نرسید چون ریه هاش نارس بود و یه کم رو مغزش تاثیر گذاشته و باعث مشکلات حرکتی ...

متاسف شدم عزیزم ،حالا انشاالله ک حالش بهتر شده روز ب روز بهتر میشه ؛این یکیم ب موقع دنیا میادش 

نه عزیز دلم ترس نداشته باش ایشالا که مشکلی پیش نمیاد من درد داشتم زیر دلم و داخل واژنم اگه دکتر تشخی ...

پس اگه علت اینه اصلااااااا به سرکلاژ ربط نداره حواست باشه با دکتر دیگه مشورت کن

یعنی میگین احتمالش هست احتیاج نداشته باشم ب سرکلاژ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟🤔

شما احتیاج به سرکلاژ نداری

کسی سرکلاژ میشه که یه سقط تو سه ماهه دوم کرده و نارسایی دهانه رحم یا کوتاهی اون داره

متاسفانه دکترا الکی برا پول دست به این کا. میزنن