2777
2789
عنوان

کی تا حالا سرکلاژ کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 10842 بازدید | 54 پست
من الانم سرکلاژم سر پسر اولم دیر سرکلاژ شدم و اورژانسی شدم خیلی سخت بود اما سر این سیزده هفنه سرکلا ...

سلام چند وقت بعدش باردار شدین؟ من 26 هفته زایمان داشتم ولی بعد 2 روز تو دستگاه فوت شد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا مث من بودید شما به استارتر هم گفتم کسایی که سرکلاژ میشن به دلیل کوتاهی سرویکس و سقط چهار پنج ...

من 26 هفته زایمتن زودرس داشتم اگه دوباره باردار بشم باید حتماً سرکلاژ بشم

من 26 هفته زایمتن زودرس داشتم اگه دوباره باردار بشم باید حتماً سرکلاژ بشم

اره اینجور ک دوستان میگن شما حتما باید سرکلاژ بشین عزیزم من از هزینش خبر ندارم ولی قاعدتا نسبت ب بیمارستان و دکتر متفاوته حتما

منم همین میگم زایمان تو هفت هشت ماه به سرکلاژ ربط نداره ها حواست باشه الکی تن ندی  شما با امپ ...

منم متاسفانه با وجود سرکلاژ کیسه یکی از قلام پاره شده و توی ۱۷ هفته جفت پسرام رو از دست دادم میترسم دوباره هم تکرار بشه

سرویکستون چند بود که سرکلاژ شدین ؟مال من تو 13هفته ،15هست فردا سرکلاژ میشم ،امکان داره بعد سرکلاژ بی ...

سرویکس شما بعد عمل بیشتر شد؟ منم دیروز سونو دادم نوزده شده بود متاسفانه، برای چهارشنبه دکتر نوبت عمل داد بهم

گر نگهدار من آنست که خود میدانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد. 
[QUOTE=60719522]مررسی ک گفتی حتما میرم[/QUOTEدوست عزیز من در هفته پانزدهم سرکلاژ شدم که بسیار راضی ب ...

سرویکستون چند بود که سرکلاژ شدین؟ 

گر نگهدار من آنست که خود میدانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد. 
یه پسر الان دارم این بارداری سوممه اون 37هفته دنیا اومد اما سر این چون زود دوختم کلا مشکلانم خیلی ک ...

خانومی یه سوال دارم من بارداری اولم ۲۵ هفته کیسه ابم پاره شد وختم بارداری دادم..باداری دومم به موقع سر کلاژ کردم وخدارو شکر دارم دخترمو میخوام بدونم با سابقه من ایا بارداری سومم سرکلاژ باید یکنم؟؟؟

خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت می‌خوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار