بچه ها سلام.میخوام برم موهامو کوتاه کنم ولی نمیدونم چه شکلی بزنم میشه نظرتونو بگین.موهام تا کمرمه خیلی هم پرپشته.ولی جدیدا خیلی میریزه و موخوره تار موهام ضخیم و موهام حالت داره.پوستم سفید و صورتم بیضی خیلی خیلی کم رو به کشیده.دیگه هر فاکتوری که لازم بود واسه صورت و به نظرم نیاز بود بگم رو گفتم لطفا نظرتونو بگید.بازم چیزی لازم بود بگید که بگم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دنیای دخترانه صورتیه من دلم برات تنگ شده.برایـ گوشواره های گل شیپوری برای عروسکام نازنین و مریم☺️برای پیراهن های گلگلی که مادرم با چرخ دستیش برام میدوخت و پولک دوزی میکرد برای رمان های قرمز وموهای بافته برای بوته های گل یاس و عطر خوب پختن رب خونگی تو حیاط مادربزرگم برای همه ی اونروزهای قشنگ که زود گذشت.💋🌺🌈💐🌹
خب آخه وضع موهام خرابه موخوره کل موهامو گرفته موهام عین سیم ظرفشویی شده.خیلی هم میریزه شوهرم با قاطعیت تمام گفت برو بزن کچل میشی اونوقت چه خاکی به سر بگیریم برو بزن که بدونیم از سنگینی و زیادی موهاته یا اگر مشکل دیگه ای داره بری دکتر.آخه موهام خیلی خیلی سنگینه.