2777
2789
عنوان

لطفا خانم هاي متاهل بيان

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 45 پست
٢سال دوستي ١ سال هم عقد😔

یه سال واقعا خیلی زیاد نیست  ولی ان شاالله اگر خیره زود بتونین عروسی بگیرید 

رابطه کامل که ندارید؟

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسي عزيزم چرا داريم  

من به شخصه با روابط زن و شوهر  توی عقد مشکلی ندارم و فکر میکنم اتفاقا رابطه باااید باشه ولی نه کامل

چون یکی از انگیزه های مرد برای زود عروسی گرفتن دستیابی به رابطه کامله

اگر بخاطر مشکلات مالی نمیتونین عروسی بگیرید یه جشن ساده بگیرید و زندگی رو شروع کنید سختش نکنین 

سخت کنین سخت میگذره

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
دیروزم یه خانمی تاپیک زد چهار روز عقب انداخته بود توی عقدم بود  چه خبره😬😬😬😬

عزیزم توی تاپیکم شغلم رو پرسیدی معمولا سعی میکنم توی تاپیک هام لو ندم خوندی لایک کن بگم

من پرسیدم ؟ نمیدونم یادم نیست😂😂😂😂

خوب پس هیچی 😁 

چقدرم عالی ،موفق باشی  وقتی اینقدر توی کارتون موفق هستین حتما مادر موفقی  هم خواهید بود ف ...

دختر پستتو پاک کن کامنتم توش معلومه آشنا پیدا میشه توی سایت 😂😂😂😂 ممنونم عزیزم ان شاالله همین طور باشه

استارتر جون ببخشید از تاپیکت سو استفاده کردم 🤨😆