2777
2789
عنوان

لطفا خانم هاي متاهل بيان

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه منفي ولي من پريد نميشم الان ٤ روز گذشته 

صبر کن فعلا زوده

واسه جاری من بعد یه هفته بی بی چکش نشون نداد صبر کرد بعد ده روز باز بی بی چک گذاشت مثبت شد و باردار بود،ولی واسه منو یه روز ک از موعدم گذشته بود نشون داد

بدن هرکسی یه واکنشی داره،پس فعلا صبر کن 

اخه من اصن تو عقدم بچه نميخوام 😔😔😔

عزیزم بی بی چک خطا نداره. من 19 ماه اقدام بودم هییییچ وقت الکی مثبت نشد.تا اینکهباردار شدم و بتام خیییلی خیییلی کم بود و هاله انداخت.مطمین باش باردار نیستی.الکی استرس به خودت وارد نکن. تا ده روز تاخیر طبیعیه.ان شا الله به وقتش و بعد از عروسیت هرموقع نی نی خواستی زود بیاد تودلت😊

خداكنه

میگم شک نکن خواهر

منم پریودم مرتبه ولی خاصیت دوران عقد اینه که با توهم حاملگی هی استرس بندازی به جون خودت و هر بار با کوچکترین خطای کرده و نکرده عقب بندازی

قرص جلوگیری اورژانسی خوردی؟ اونم میتونه باعث عقب افتادن بشه

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
اخه من اصن تو عقدم بچه نميخوام 😔😔😔

بعيده باردار باشي

چون مثبت كاذب بيشتر احتمال داره تا منفي

ولي ازين به بعد دقت كن عزيزم

يه روش خوب واسه خودت انتخاب كن كه ارامشت بهم نريزه

بنظرم تو ک عقدی از طبیعی استفاده نکن چون طبیعی اصلا جلوگیری محسوب نمیشه،این همه بارداری نا خاسته از طبیعیه ،،سفت و سخت جلوگیری کن

الانم حامله نیستی مطمئن باش فقط استرس داری

واسم با دلای پاکتون دعا کنین
لعنت به عقد طولاني 😔

چقدر مگه طول کشیده؟ مثبت فکر کن حتما خیر توشه 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است