الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
واسه جاری من بعد یه هفته بی بی چکش نشون نداد صبر کرد بعد ده روز باز بی بی چک گذاشت مثبت شد و باردار بود،ولی واسه منو یه روز ک از موعدم گذشته بود نشون داد
عزیزم بی بی چک خطا نداره. من 19 ماه اقدام بودم هییییچ وقت الکی مثبت نشد.تا اینکهباردار شدم و بتام خیییلی خیییلی کم بود و هاله انداخت.مطمین باش باردار نیستی.الکی استرس به خودت وارد نکن. تا ده روز تاخیر طبیعیه.ان شا الله به وقتش و بعد از عروسیت هرموقع نی نی خواستی زود بیاد تودلت😊
منم پریودم مرتبه ولی خاصیت دوران عقد اینه که با توهم حاملگی هی استرس بندازی به جون خودت و هر بار با کوچکترین خطای کرده و نکرده عقب بندازی
قرص جلوگیری اورژانسی خوردی؟ اونم میتونه باعث عقب افتادن بشه
هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است