2789
عنوان

نخ دادن

143 بازدید | 22 پست

چطوری به پسر خجالتی نخ بدیم دوستش داریم غیر مستقیم میخوام بهش نشون بدم دوستش دارم

اینوبگم قبلا خودش بهم گفته دوستم داره ولی غیر مستقیم ولی نمیدونه من دوستش دارم ...

باید زندگی را پیش از آنکه دیر شود، درست زندگی کرد.....

سلام. ببخشید تاپیک آخرم بمن نخ داده؟

سلام. فرشته کوچولوی مظلوم! هند رجب رو میگم. داستانش رو بزنین اینترنت ... آخرین صحبتش با هلال احمر غزه رو گوش بدین، خودش روضه اس. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام نمیدونم شاید روتون کراش زده باشه

شاید

سلام. فرشته کوچولوی مظلوم! هند رجب رو میگم. داستانش رو بزنین اینترنت ... آخرین صحبتش با هلال احمر غزه رو گوش بدین، خودش روضه اس. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

یهویی نخ واضح بده چون خجالتی ان سوپرایز میشن 😁❤️

سلام. ببخشید تاپیک آخرم بمن نخ داده؟

یهویی نخ واضح بده چون خجالتی ان سوپرایز میشن 😁❤️

چطوری مثلا

خیلی ناراحتم چون فامیله به مادرم گفتم مادرمم همش بی دلیل میگه اگه بهش چیزی بگی میکشمت میگه اونا ازت خوششون نمیاد فراموش کن پسره دوستت نداره اصلا یک چیزا مامانم بهم گفت خیلی ناراحتم و اینکه من یک فامیل همسن خودم دارم میگه اونو میره میگیره.....

آدم خجالتی زو باید گاری کنی که یخش باهات وا بره

با بقیه اوکیه و خیلی اجتماعی همین که منو میبینه اینجوری میشه طوری که من بین دو نفر باشم منو اصلا انگار ندیده و میره به اون دونفر سلام میده .....

یا اصلا صورتمو نمیتونه ببینه جایی که من باشم سریع پا میشه میره با اینکه روزای دیگه طولانی میمونه ....و با همه حرف و خوش و بش

باهاش صحبت کن فقط ارتباط بگیر ، ابراز علاقه نکن ، صحبتتون دیلی ک شد میتونی غیر مستقیم بگی ک منم بعله

چشم ،به نظرتون چرا اینطوری میکنه چون با بقیه اجتماعی و خوب فقط با من اینجوریه و ازم فرار میکنه همش

بستگی داره که چطور میره.از نفرت میره یا از خجالت

نفرت که فکر نکنم چون من کاریش نکردم ..... و دلیلی نداره