2777
2789
عنوان

تک نیت ک گرفتم

712 بازدید | 26 پست

سلام بچه ها

من همه تک نیت هارو گرفتم

مگر کسایی ک اسم نذاشته بودن یا نیت های کلی خاسته بودن

چند تا نکته رو باید بگم فقط

۱_بچه ها فال یک خبر راجب ایندست!شما میتونین این موضوع رو تغیر بدین من تو فال بعضی مثلا میگفتم کارتا بهت هشدار میدن حواستو جمع کن پس قرار نیت هرچی میگم حتما اتفاق بیوفته

۲_من خدا نیستم ک حرفام همش درست دربیاد سرنوشت و تقدیر دست خداست

۳_اگه اعتقاد ندارین نگیرین چون درست درنمیاد براتون

۴_من بابت هر فالی ک‌میگیرم باید صدقه بدم ک سنگینی نیوفته روم این بی انصافیه ک شما توهینم بکنین همین تک نیت و تو اینستا ب ۱۰ یا ۵ تومن براتون میگیرن

۵_بابت هر نیت سوره الضحی رو ب نیت برگشت عشقم بخونین اگ نخونین مدیونی داره

۶_نیت کلی احساسی یا کاری نیموفته فقط ی نیت با سوال مشخص

۷_اگ جواب فال مطابق میلتون نیست دلیل نداره توهین کنین من چیزی ک میبینم و میگم

۸_اینکه میبینین خودم برای برگشت عشقم فال نمیگیرم چون هیچ فالگیری نمیتونه واس خودش کارت بکشه چون ک انرژیش میوفته رو کارتا جواب فال اشتباهه

شرایط تک نیت اسم و اسم مادر تو خصوصی بفرستین

کساییم ک براشون تک نیت گرفتم تو این تاپیک نظرشونو بنویسن

فقط لطفا کسایی ک فال گرفتن نظر بذارن تک نیت میخاین اینجا نیت ننویسین شرایط ک نوشتم 

مرسی❤

برام از ته دلتون دعا کنین ک مشکلم حل بشه

منم میخوام

فلک در دفتر سرنوشتم قلم زد.چه اوقات خوشی داشتم به هم زد.الهی ای فلک چرخت نگردد،که چرخت آرزوهایم را به هم زد.....                                                   باردار نیستم مجردم تیکر رسیدن به هدفمه انشالله به زودی به هدفم خواهم رسید.😍😍😍😍😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم من الان دیدم راجع به الضحی گفتی حتما برات میخونم ایشالا که چیزایی گفتی اتفاق بیوفته شیرینی خب ...

مرسی فدات شم❤

برام از ته دلتون دعا کنین ک مشکلم حل بشه

مرسی گلم بابت فال ، واقعا همش راست بود امیدوارم هرچی ک میخوای خدابهت بده❤❤😘😘

این که جوابتو نمیدم دلیل براین نیست ک کم اوردم... فقط تو و طرز فکرت رو لایق بحث با خودم نمیدونم😌باشه ..باشه...تو راست میگی😏😎                                   ای کاش به حرفم گوش میکردی تا گوش های عاااالم از ما کر میشد...کاش معما میدانستی و آرام تا معایمان حل میشد... ای کاش به قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت جز من بر هرکسی خاموش میشد🙃.... کااااش ...!!     ... ای کاش پنجره ای از تو به روی من باز میشد که همه درهای عالم را باز میکرد... و همه درّه ها را بسته..ای کاش...💔💫      خراب شد تصویرش...حتی اگر خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش...برف و پاکی برای تشبیهش...محمدو عیسی برای تضمینش...یا که شیطان را برای تقصیرش، تمام شد....                خراب شد تصویرش🖤💔