2789
عنوان

تکرر ادرار شدید

146 بازدید | 22 پست

خسته شدم دیگه هر دو ساعت دسشویی میرم

خسته ام با وجود اینکه مجردم و قند سه ماهه ام 5.8

اما همش یا عفونت دارم با همش تکرر ادرار

با وجود اینکه تمیزم و بهداشت رو رعایت می کنم خسته شدم سه ساله وضع من همینه ولی الان شدید تر هر دو ساعت دسشویی 😭😭😭😭حتی تو خواب

من چند ساله اینجوریم یعنی خیلی ساله ، منم مجردم بهداشتو رعایت میکنم بارها دکتر رفتم آزمایش و حتی سونوگرافی از کلیه هام دادم ظاهراً مشکلی ندارم ، خسته شدم یه وقتایی حتی به ۵ دقیقه هم نمیکشه مجدد میرم مخصوصا نصفه شبا تا صبح به همین منوال

ماهیان                                          از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند،                                                           و چون دریا آرام شد،                                              خود را اسیر صیاد دیدند....                                      تلاطم زندگی حکمت خداست                                    از خدا دل آرام بخواهیم                                                   نه دریای آرام...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من چند ساله اینجوریم یعنی خیلی ساله ، منم مجردم بهداشتو رعایت میکنم بارها دکتر رفتم آزمایش و حتی سون ...

من حس می کنم عفونت هم دارم چون یوقتایی کمی سوزش هم دارم قندتو چک کردی آخرش نظر دکتر چی بود گفت علتش چیه من و تو فقط همو درک می کنید چقدر این موضوع سخته

روزی چند بار ممکنه دسشویی بری ؟

منم داشتم گفت از اعصاب و استرسه. یه چندتا کپسول داد خوب شدم

چه دارویی داد یادت نیس چی بود عزیزم نمیخوام خودسر بخورم و اینکه بگو شما هم آیا اون زمان یوقتایی مثل من سوزش هم داشتی

یادم نیس مخصوص همین تکرر بود.سوزش نه

تولترودین نبود؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

از عطاری پونه کوهی بخر یه قاشق بریز تو قوری اب جوش

بذار بیست دقیقه دم بکشه بخور تا دوهفته ادامه بده

برا عفونت هم عالیه هم ناحیه تناسلیتو گرم میکنه

گاهی تکرر ادرار بخاطر سردی مثانه یا رحم هستش .

الان اکثر غذاهایی که مصرف میکنیم طبعشون سرده .

از عطاری پونه کوهی بخر یه قاشق بریز تو قوری اب جوش بذار بیست دقیقه دم بکشه بخور تا دوهفته ادامه بده ...

من پونه رو همیشه دم می کنم میخورم همیشه ها پونه کوهی کاش می دونستی چقدر خسته و دلشکسته ام