2789
عنوان

نماز

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 73 پست

ببین عزیزم با کسی کاری نداشته باش که چی فکر میکنن

عیسی به دینش موسی به دینش

تو خودت هر جوری آرامش داری اگه با نماز حالت خوبه

پس بخون و مقید باش بهش

در من چیزی کم بود و در این زندگانی همه چیز کج بود میان ما و زندگانی یک چیزی گنگ ماند ما دیر آمدیم یا زود هر چه بود به موقع نیامدیم. گذشت و بهتر که می گذرد ............

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

همون درباره بزرگان دین هم متاسفانه شک ایجاد کردن تو دلم. درباره قرآن ... همه چی😓سعی میکنم بهشون توج ...

ببین بهت اینو بگم موقع اذان که میشه سریع پاشو بلند بگو لعنت خدا بر شیطان رانده شده و وضو بگیر و نماز بخون

تو نمازتو بخون و حتما کنارش قرآن اگه کسی چیزی پرسید بگو من نمیدونم از متخصص بپرسید بگو بهم آرامش میده با اینا حالم خوبه

کم کم خودت به جواب سوالاشون میرسی و میتونی حتی جوابشونم بدی و اگه کسی مهر به قلبش خورده باشه خودتو خسته نکن یس تو گوش خر خوندنه

یه چیز دیگه همینا که میگن این چیه اون دروغه و ... خودشون ته دل به همه چی شک دارن

همون درباره بزرگان دین هم متاسفانه شک ایجاد کردن تو دلم. درباره قرآن ... همه چی😓سعی میکنم بهشون توج ...

امروز ی فیلم دیدم تو اینستا

میگفت دانشمندان ی جایی پیدا کردن انقدر بزرگ و بانظم هست ب اسم وادی مورچه گان

بعد نوشته بود حضرت محمد از کجا می دونست قدیم ک مورچه ها وادی دارن

ک توی قران امده درباره وادی مورچه گان و اشاره شده

من میخونم ۱۵ سالمه نماز شب هم میخونم یه روز نخونم عین دیونه هام نماز ارامش خاصی میده که هیج جا نمیتونم به دست بیارم اینم بگم که کلی دستان و اطرافیان دارم که نمیخونن باید عاشق خدا و نماز باشی نه با اجبار

آره میگیرم. چند سال قبل نماز میخوندم.حتی نماز حاجت هم میخوندم بعدش . یه حاجت خاص داشتم که نشد. اون م ...

اگر اون حاجت خاص نشد قطعا به صلاحت نبوده یا قرار بوده بهتر برات پیش بیاد

کار با حرفای مخالف نداشته باش

تو ببین حال دلت چطوره با نماز خوندن

واقعا بلد نیستی؟! ینی کلا از اول نخوندی؟

نه نخوندم

خوانواده مذهبی نبودیم

ایران من 🇮🇷ای جان من🌷ای باور و ایمان من🇮🇷ازاد شو از بند خویش🌷زنجیر را باور نکن 🇮🇷تو شاهکار خالقی 🌷 فرزند ایران و جانفدای میهن ✌️🥲

ببین بهت اینو بگم موقع اذان که میشه سریع پاشو بلند بگو لعنت خدا بر شیطان رانده شده و وضو بگیر و نماز ...

یه بار هم یکی بهم گفت یادته فلان هدفو داشتی ، اونقد از خدا کمک خواستی ، دیدی نشد. همون طور که میگن خدا مستجاب الدعوه س اما نبود ، نماز هم خوندنش فایده نداره .حتی برای آخرت. اینارو گفت قلبم شکست انگار. از اینکه خدا تو اون مورد هوامو نداشت. اما میگم وظیفه س. نخونم هم احساس بدی دارم. نهایتش نمیذارم اون فرصت طلبا بفهمن

آهان . ما خونوادگی از اول مذهبی بودیم. بعد یهو همه غیر مذهبی شدن انگار😂به جز من که اعتقاد دارم اگه ...

ما نه خب

اما باید یادبگیرم

ایران من 🇮🇷ای جان من🌷ای باور و ایمان من🇮🇷ازاد شو از بند خویش🌷زنجیر را باور نکن 🇮🇷تو شاهکار خالقی 🌷 فرزند ایران و جانفدای میهن ✌️🥲