2789
عنوان

افسردگی شدید

34 بازدید | 15 پست

یه چند هفته ای هست به شدت زودرنج و عصبی شدم با دیدن صحنه های بی ربط میزنم زیر گریه همش تو اتاقم تنهام قبلنا خیلی بیرون و گشت و گذار میرفتم ولی هفته پیش تولدم دوستم کلی بهم زنگ زد که برم باهاش بیرون برام تولد بگیره حتی ذوق تولدمم نداشتم یکی دیگه از دوستام باز امروز زنگ زد بریم بیرون ولی اصلا حال نداشتم برم مدام میزنم زیر گریه به زور خودمو به ۴۰ کیلو رسونده بودم تو دوسه روز اخیر سه کیلو کم کردم هر روزم دارم بدتر از دیروز میشم چیکار کنم واقعا از طرفی ام اضطراب ....دوباره و اتفاقات مزخرف احتمالی بعدش رها ام نمیکنه از طرفی ام انقد این استادا جبرانی پروژه و کارنوشت دادن هیچ کدومش رو نمیتونم برم سرش همینم با گریه تایپ کردم دارم روانی میشم دلم خودکشی میخواد❤️🩹❤️🩹❤️🩹😭😭😭😭

مردهای هیز پلشت به من درخواست ندید بی....ها🥴

جالبه حوصله ی آدمهایی که تو دنیای واقعی خواستن حالت رو خوب کنن نداشتی،،اومدی آدمهای مجازی بهت بگن چی ...

اومدم دردودل کنم نمیتونی دلداری بدی میتونی صحبت نکنی

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

الهییی منم همین مشکلارو داشتم بهترین کار اینکه سعی کنی بری پیش روانشناس خوب و مطمئن و یا اگه هزینشو نمیتونی اوکی کنی میتونی مشکلاتتو مستقیم با روانپزشک در میون بزاری و هزینش زیاد نمیشه بهت قرص میده و قرصا اوکین اگه استفاده کنی من خودمم استفاده میکنم چیز بدی نیست و کاملا نرماله و خیلی بهت کمک میکنه

جالبه حوصله ی آدمهایی که تو دنیای واقعی خواستن حالت رو خوب کنن نداشتی،،اومدی آدمهای مجازی بهت بگن چی ...

نمی دونم تجربه ی افسردگی داشتین یا نه ولی آدم وقتی افسرده حال یه لباس پوشین نداره

الهییی منم همین مشکلارو داشتم بهترین کار اینکه سعی کنی بری پیش روانشناس خوب و مطمئن و یا اگه هزینشو ...

ببخشید چه قرصی استفاده میکنید؟ چون من اینترنت سرترالین و میرتازاپین میخوردم به مرور رو هورمونهای اثر گذاشت و باعث شد پرولاکتین ام بره بالا و دکتر زنان بهم گفت قطعش کنم😭💔

من رفتم روان شناس اونم گفت ران پزشک بعد نمی دونم چی تزریق کنم گفتم برو بابا نرفتم

من پدر مادرم رو همین پارسال از دست دادم مجردم هستم افسرده ام ..بااین حال خودمو آنقدر نمیبازم ..اینو گفتم یکم بهش روحیه بدم بگم قدر آدمهایی که میخوان حالش رو خوب بکنن بدونه ...مجازی تهش چهار تا حرف قشنگ بهش بزنن..

ببخشید چه قرصی استفاده میکنید؟ چون من اینترنت سرترالین و میرتازاپین میخوردم به مرور رو هورمونهای اثر ...

اینترنت اشتباه تایپ شده

رفتین شما خوب شدین ؟

رو من واقعا جواب داشت من قبلا کلی تجربه خودکشی ناموفق داشتم و حالم بد بود ولی الان که قرص مصرف میکنم واقعا بهترم و قرصامم عوارض خاصی ندارن فقط باید سر تایم بخورم و جوابه واقعا