2789
عنوان

سیاست زنونه

117 بازدید | 13 پست

بچها کمکم کنید تازه عروسم

باهم دوست بودیم و عاشقانه ازدواج کردیم.تاحالا تقریبا همه چی اوکی بوده ونازم خریدار داشته

ولی شوهرم ذاتا غرغرو وشوخی شوخی یهو یه چیزی میبپرونه ب شدت از بالا ب پایین میبینه همه رو

تو هر حرفی میزنه منم جوابش میدم ولی حس میکنم دیگه زیادش خوب نیست خسته و دلگیرم ک میشم ازش سکوت میکنم و میرم تو لاک خودم ک بهم میگه قهرقهرویی باید همش قهرکنی.بهشم ک میگم فلان حرف نزن میره تو مخم میگه باشه از این ب بعد هیچی نمیگم بت چ ص کنم میزنم تو برق برات موندم چیکار کنم از دستش

چقدر شبیه شوهر منه

ماهم با شرایط مثل شما ازدواج کردیم

دو سه بار حالشو گرفتم قهر نکردم ولی کشیدمش بیرون حالشو گرفتم این اخلاقش نمیگم صفر شده ولی بهتر شده

یکمم مامانش اذیتمون میکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب یه مثال بزن حداقل

تو تاپیک قبلیم گفتم مثلا میگه شما کلا یه خانواده اید ما طایفه داریم.سر فیلم عروسی ک نگم براتون کل فامیلام مسخره میکرد این چرا دندونش اینجوریه اون چرا بلد نیست برقصه و...شعور نداشت ک بگه از ذوق عروسیمون دارن خوشحالی میکنن.یا دختر خالت شبیه اکتور اتاق فراره.عمت وراجه ب خنده ام میگه نمیشه واکنش شدید نشون داد

قهر نکن باهاش بخند توام ی عیب بزار رو اون

ماشالا کوه اعتماد بنفسه

منم دوس ندارم بی حرمتی بین خونوادها پیش بیاد همیشه متنفر بودم از دعواهایی ک مربوط ب خونوادس

تو تاپیک قبلیم گفتم مثلا میگه شما کلا یه خانواده اید ما طایفه داریم.سر فیلم عروسی ک نگم براتون کل فا ...

ناراحتی نکن هر عیبی گذاشت بچسبون به یکی از فامیلاش بگو اره مثل عمت یا خالت کم کم خودش جمع میکنه کم نیار دختر چند بار جلوش مثل خودش با شوخی در بیا حساب کار دستش میاد😁

تو تاپیک قبلیم گفتم مثلا میگه شما کلا یه خانواده اید ما طایفه داریم.سر فیلم عروسی ک نگم براتون کل فا ...

وای دقیقاااا شوهر منه

شوهر من اومد فک و فامیلای منو دید صد هیچ اونارو میزنن یکی از یکی باکلاس تر لالل شدد حالا من اونارو مسخره میکنم😁منم به خنده دقیقا مثل خودش

وای دقیقاااا شوهر منهشوهر من اومد فک و فامیلای منو دید صد هیچ اونارو میزنن یکی از یکی باکلاس تر لالل ...

مال من خوبن ولی متاسفانه کیلویی آتو میدن دستش.کل رازا خونوادگیمون میدونه

مال من خوبن ولی متاسفانه کیلویی آتو میدن دستش.کل رازا خونوادگیمون میدونه

خب چرا رازاتونو میدونه؟

شوهرم منم اولا دقیقا همین بود فکر میکرد تیر طایفه خودش اسمون وا شده افتادن زمین خیلیم زیادننن

من الان میگم ما کمیت نداریم ولی خدایی کیفیت داریم

دیگه الان جمعیت کمم مده چیه هزار تا فک و فامیل

فامیلامون ظاهری خیلی خوب و به روز و باکلاسن باطنن به درد نمیخورن فقط مجلسین ظاهر دارن ولی من تااا تونستم ازشون خوب گفتم تعریفشونو کردم

الانم تا فرصت پیش میاد فامیلای اونو تخریب میکنم نه با خشم و بد زبونی یا به شوخی یا با حالت تعجب که فلانی چرا اینطوریه