2789
😐😐😐الان یه دختر نودی میشه ۱۵ سالش یعنی حس نداره؟اینکه ۸۶هستدخترا ازوقتی پریود میشن این حس براشون ...

نمیدونم والا آخه خواهر خودمم ۸۷ عع ترسیدم یه لحظه 😑

نرهای بو گندوی سایت درخواست دوستی ندین🤮🦴

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگر تونستی یه کار کنی که هیچوقت احساس گرسنگی نکنی میتونی این حس هم نابود کنی

ولی گرسنگی مارو میکشه اگ غذا نخوریم ولی گرسنگی جنسی کسی رو نمیکشه، خیلی ها تا آخر عمر مجرد میمونن و هیچ اتفاقی هم براشون نیوفتاده ولی ۲ هفته غذا نخوری میمیری

ولی گرسنگی مارو میکشه اگ غذا نخوریم ولی گرسنگی جنسی کسی رو نمیکشه، خیلی ها تا آخر عمر مجرد میمونن و ...

مردا اگه ارضا شدن براشون اتفاق نیوفته باید برن عمل پروستات کنن عزیزم 😑 مارو نمیکشه ولی اونا رو میکشه

قبلا فکر میکردم اسم کاربریم میتونه سلیقه شخصیم باشه و کسی نمیتونه نظر بده ولی متوجه شدم اینجا رنگ اسم کاربریم هم به همه مربوط میشه و سلیقه شخصی یه شوخیه نابخشودنیه 😐

بله نامزدمه(دوست پسر نههه) نامزد. تو یک اتاقیم

نامزدی که تو یه اتاقید یعنی چی پیش هم زندگی میکنید؟

منظورت هم خونست ولی نازمزدته؟😐 چرا گیج شدم روابط پیچیده شدن

قبلا فکر میکردم اسم کاربریم میتونه سلیقه شخصیم باشه و کسی نمیتونه نظر بده ولی متوجه شدم اینجا رنگ اسم کاربریم هم به همه مربوط میشه و سلیقه شخصی یه شوخیه نابخشودنیه 😐

جداااا؟ نامزدم همش میگه من میگم ن الکی مبگب

اره یه بنده خدایی میشناختم از زنش دور بود اینقد رابطه نداشت کارش به عمل رسید حتی خودارضایی هم نمیکرده